Playstation 4’ün Avrupa fiyatında indirime gidildi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Playstation 4’ün Avrupa fiyatında indirime gidildi
Sony’nin fiyatı dünya genelinde farklı ülkelerde indirimli olarak sunulmaya devam ediyor…



Teknoloji dünyasının lider ismi Sony, oyun sektöründe de Playstation ismi ile mücadelesini sürdürürken, 2013 Kasım ayında satışa sunduğu yeni nesil oyun konsolu Playstation 4 ile yüksek satış rakamlarına ulaşmış durumda.



Ülkemizde de büyük ilgi gören Playstation 4’ün fiyatları geçtiğimiz hafta bazı ülkelerde indirimli olarak sunulmaya başlanmıştı. Bu ülkelerde Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Japonya olurken, bu haberin ardından kısa süre sonra şimdi de Avrupa’dan benzer bir indirim haberi geldi.

Gelen bilgilere göre Avrupa’da bazı ülkelerde Sony, PlayStation 4 oyun konsolunun fiyatını indirdi. Avusturya, Benelüks, Fransa, Almanya, İrlanda, İtalya, İsviçre, Portekiz ve İspanya pazarında daha önce 399€ olan fiyat etiketi 50€ indirim ile şu anda 349€ olarak belirlenmiş durumda.

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu Playstation 4, AMD’nin sekiz çekirdekli Jaguar işlemcisinden güç alıyor. AMD Radeon yeni nesil grafik işlemci ile gelen oyun konsolu ayrıca 8GB GDDR5 bellek de içermekte. 500GB HDD yer alırken, bir süre önce 1TB HDD içeren model de sunulmuştu.

Sony, ayrıca Mart ayı ile biten mali yılın sonuna kadar toplamda 16.5 milyon Playstation 4 satmayı hedefliyor. Bakalım firma bu hedefine ulaşabilecek mi…

Playstation 4’ün Avrupa fiyatında indirime gidildi
 


Üst Alt