PlayStation 4 alana Dualshock 4 hediye

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
PlayStation 4 alana Dualshock 4 hediye
Japon teknoloji devi Sony, Aralık ayında yeni bir kampanya daha başlattı.



Sony firması Aralık ayı birlikte kampanyalar yapmaya başladı. Daha önce Aralık ayı boyunca PlayStation 4 oyunlarında indirim kampanyası başlatan Sony, şimdide PlayStation 4 cihazlarında kampanya başlattı.



Özellikle Microsoft’un Xbox One oyun konsolu ile büyük bir rekabet içerisinde olan PlayStation 4 için Sony firması oyunlardan sonra cihazda da kampanya başlattı. Gerçekleştirilen bu kampanyalar oyuncuların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sony firması 17 Aralık ile 31 Aralık tarihleri arasında Türkiye’de PlayStation 4 oyun konsolu alana DualShock 4 kontrol cihazını hediye olarak veriyor. Sony’nin yılbaşı kapsamında gerçekleştirdiği bu kampanyalar oyuncular tarafından oldukça beğeni kazandı.



Her geçen gün biraz daha büyüyen konsol oyun sektöründe pastanın en büyük payını Sony ile Microsoft paylaşmaya devam ediyor. Sony’nin cazip yılbaşı kampanyasında 17 Aralık – 31 Aralık tarihleri arasında hem 500 GB hemde 1 TB kapasiteye sahip PlayStation 4 oyun konsolu alan oyunculara standart kablosuz DualShock 4 kontrol cihazı hediye olarak verilecek. Düzenlenen bu kampanya tüm yetkili satış noktalarında geçerli olacak. Sony bu kampanya ile yılın son zamanlarında oyun konsolu satışların bir hareketlilik yaşamak istiyor. Bakalım Sony’nin bu atağından sonra Microsoft cephesi ne gibi bir hamlede bulunacak.

PlayStation 4 alana Dualshock 4 hediye - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: burak1011

burak1011

Üye
Kampanya çok iyi de hangi mağazalarda geçerli acaba. Mesela teknosa da var mi ki. Birde oyun veriyorlar tadından yenmez olur.
 


Üst Alt