Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Playstation 2 Oyunlarını Açmak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emrecn
Üye
Konu Sahibi
Playstation 2 Oyunlarını Açmak
Playstation 2 Oyunlarını Galaxy Gioda açmak istiyorum fakat çalışan emülatör bulamadım yardımcı olacak varmı acaba?
tuzluca76
Üye
Ps2 oyunlarını pc de bile doru dürüst kasmadan çalıştıran emulator yok, sen telefon için istiyorsun. onlive programını indir pc oyunlarını net üzerinden oyna. Indirince ne demek istediğim anlayacaksın.
Ps2 oyunlarını pc de bile doru dürüst kasmadan çalıştıran emulator yok, sen telefon için istiyorsun. onlive programını indir pc oyunlarını net üzerinden oyna. Indirince ne demek istediğim anlayacaksın.
Yanlış yazmışsın pc için kasmadan çalıştıran emulator var. Ben emulatorle god of war 1–2 tekken 4–5 flatout ve bir sürü oyun bitirdim. Hele benim pc im orta seviyede sen bir de extereme pc lerde düşün. En nette bile oynarsın öyle
ps2 şuan yok heralde ama ps1 için var gayet güzel fpse diye bi emülator psp emulatörüde yoldaymış
Yunkaai
Üye
Gameboy emulatorleri seni tatmin edebilir
emrecn
Üye
Konu Sahibi
saolun arkadaşlar hepiniz ps1i biliyordum zaten ama ps2 zor demek napalım bunada şükür
americanboy
Üye
ya hadi galaxy s serisi için desen neysede yada galaxy w ama sen hem ps 2 oyunlarını oynamak istiyosun hemde bunu gio da yapmak istiyosun ayıp ediyosun ))