Öneri PLAY STOREDEKİ SİLİNMİŞ UYGULAMALARI SİLME ? YARDIM

Sponsorlu Bağlantılar

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
PLAY STOREDEKİ SİLİNMİŞ UYGULAMALARI SİLME ? YARDIM
Evet başlıktada belirttiğim gibi silinmiş uygulamaları komple kaldırcak bi yöntem varmı ?

Kontrol

Kontrol

Üye
Play storedan uygulamarima tikla, ustten tumu ne tikla oradan silebilirsin.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
bende olmadı telefona göre değişiklik gösteriyomu cepten yaptım olmadı yüklenip silinmiş uygulamaları silmek istiyorum toplu seçip yardım

Kontrol

Kontrol

Üye
Bu ekran yok mu ?

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
var ordan tek tek siliniyo ben toplu silmek istiyorum

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
var ordan tek tek siliniyo ben toplu silmek istiyorum

Yüklerken 2 Kere Düşün Hem Siliyorsun Hem Kaldırıyorsun Sadece Tek Tek Silebilirsin Toplu Olmaz Bende Zamanında Eriniyordum Zamanımı Ayırıp Düzene Koydum

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Bende de, şu anda silinmeyi bekleyen o kadar program varki. Ama toplu silmeyi yapacak bir yöntem benim de bildiğim kadarıyla şu anda yoktur.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler
geri bildirim yaptım play storeye belki ilerde böyle bir özellik yaparlar

Luck Star

Luck Star

Üye
teşekkürler

Neden böyle bir şey istiyorsun ki ? ordaki uygulamalar satın almışsın gibi görünüyor yani daha sonra uygulama ücretli olsa da bir kez indirdiğin için tekrar ücretsiz indirebilirsin demek bi zararı olacağını sanmıyorum.

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
teşekkürler

Bence güzel bir geri bildirim olmuş. Zira yüklü olmayan tüm uygulamaları tek tıkla silmeyi herkes ister bence. :ehe
Öyle bir seçenek ekleseler hani fena olmaz bence.

kralberk13

kralberk13

Üye
    Konu Sahibi
ücretli uygulamaları demiyorum zaten yüklü olmayan tüm uygulamaları tek tıkla silmeyi diyorum topluca :)
seçip ;)

Luck Star

Luck Star

Üye
Uygulama ücretsiz bile olsa yükle dediğinde satın almış oluyorsun , bu google playde pek vurgulanmıyor ama apple storeda böyle , google play de aynısı yani ücretsiz de olsa satın almış sayılıyorsun ve hepsini bir tıkta silemezsin :)

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
Neden böyle bir şey istiyorsun ki ? ordaki uygulamalar satın almışsın gibi görünüyor yani daha sonra uygulama ücretli olsa da bir kez indirdiğin için tekrar ücretsiz indirebilirsin demek bi zararı olacağını sanmıyorum.
dostum playstoreye ilk yüklenişte ücretsiz olan uygulamalar asla ücretli olamaz .

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye

olmaz dostum ben hesabımla uygulama yüklerken playstoreye başta ikaz veriyor ücretsiz yayınlanan uygulamaları daha sonra asla ücretli yapamazsınız diye sadece uygulama içi satış yapılabiliyor.

Luck Star

Luck Star

Üye
olmaz dostum ben hesabımla uygulama yüklerken playstoreye başta ikaz veriyor ücretsiz yayınlanan uygulamaları daha sonra asla ücretli yapamazsınız diye sadece uygulama içi satış yapılabiliyor.

Ben Runtastic Pro yu ücretsizken aldım sonra ücretli oldu ? Aynı zamanda Gamelofttaki oyunlar da bazen ücretsiz oluyor sonra ücretli nasıl olmuyormuş ? Her geliştiriciye aynı yetki verilmiyor demek ki.

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
Ben Runtastic Pro yu ücretsizken aldım sonra ücretli oldu ? Aynı zamanda Gamelofttaki oyunlar da bazen ücretsiz oluyor sonra ücretli nasıl olmuyormuş ? Her geliştiriciye aynı yetki verilmiyor demek ki.
alakası yok her devoloper aynı hakka sahiptir googleplay!in yardım konusuna bakın .
senin indirdiğin uygulama için yeni apk paketi yüklenip ücretli ayarlanmıstır.

Bir oluşturduktan sonra, Google Play Geliştirici Konsolunuzu kullanarak ücretli uygulamalarınızın ücretlerini ayarlayabilir ve değiştirebilirsiniz.

Önemli: Ücretli olan bir uygulamayı Ücretsiz yapıp kaydederseniz bu değişiklik kalıcı olur. Ücretsiz olarak değiştirilen bir uygulama tekrar ücretli uygulamaya döndürülemez. Ücretsiz hale getirdiğiniz ücretli bir uygulama için tekrar ücret almak istiyorsanız yeni bir paket adıyla yeni uygulama oluşturmanız ve söz konusu yeni uygulama için bir fiyat ayarlamanız gerekir.

Luck Star

Luck Star

Üye
alakası yok her devoloper aynı hakka sahiptir googleplay!in yardım konusuna bakın .
senin indirdiğin uygulama için yeni apk paketi yüklenip ücretli ayarlanmıstır.

Bir oluşturduktan sonra, Google Play Geliştirici Konsolunuzu kullanarak ücretli uygulamalarınızın ücretlerini ayarlayabilir ve değiştirebilirsiniz.

Önemli: Ücretli olan bir uygulamayı Ücretsiz yapıp kaydederseniz bu değişiklik kalıcı olur. Ücretsiz olarak değiştirilen bir uygulama tekrar ücretli uygulamaya döndürülemez. Ücretsiz hale getirdiğiniz ücretli bir uygulama için tekrar ücret almak istiyorsanız yeni bir paket adıyla yeni uygulama oluşturmanız ve söz konusu yeni uygulama için bir fiyat ayarlamanız gerekir.

Başıma gelen , gözümle gördüğüm şeye inanma diyorsun ? Daha sonra ücretliye çevirebiliyor yanlışın var.

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
Başıma gelen , gözümle gördüğüm şeye inanma diyorsun ? Daha sonra ücretliye çevirebiliyor yanlışın var.
dostum ben bir devoloperim girmeden önce bu işe arastırma yaparak girdim buyur Google linki;

buyur bu da ekran resmi sana;

Luck Star

Luck Star

Üye
dostum ben bir devoloperim girmeden önce bu işe arastırma yaparak girdim buyur Google linki;

Ama bu normal geliştirici için . Sen hiç denk gelmedin mi mesela gangstar rio city misal olsun ben bu uygulamayı ilk çıktığı gün ücretsiz indirdim ancak şuan ücretli ? ismi de aynı paket ismi değişse bende satın alınmış gözükmez yanlış mıyım ? Bence firmaların geliştirici hesap yetkileri daha farklı.

Üst Alt