var ordan tek tek siliniyo ben toplu silmek istiyorum
teşekkürler
geri bildirim yaptım play storeye belki ilerde böyle bir özellik yaparlar
teşekkürler
geri bildirim yaptım play storeye belki ilerde böyle bir özellik yaparlar

dostum playstoreye ilk yüklenişte ücretsiz olan uygulamalar asla ücretli olamaz .Neden böyle bir şey istiyorsun ki ? ordaki uygulamalar satın almışsın gibi görünüyor yani daha sonra uygulama ücretli olsa da bir kez indirdiğin için tekrar ücretsiz indirebilirsin demek bi zararı olacağını sanmıyorum.
dostum playstoreye ilk yüklenişte ücretsiz olan uygulamalar asla ücretli olamaz .

Bal gibi olur![]()
olmaz dostum ben hesabımla uygulama yüklerken playstoreye başta ikaz veriyor ücretsiz yayınlanan uygulamaları daha sonra asla ücretli yapamazsınız diye sadece uygulama içi satış yapılabiliyor.
alakası yok her devoloper aynı hakka sahiptir googleplay!in yardım konusuna bakın .Ben Runtastic Pro yu ücretsizken aldım sonra ücretli oldu ? Aynı zamanda Gamelofttaki oyunlar da bazen ücretsiz oluyor sonra ücretli nasıl olmuyormuş ? Her geliştiriciye aynı yetki verilmiyor demek ki.
alakası yok her devoloper aynı hakka sahiptir googleplay!in yardım konusuna bakın .
senin indirdiğin uygulama için yeni apk paketi yüklenip ücretli ayarlanmıstır.
BirLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızoluşturduktan sonra, Google Play Geliştirici Konsolunuzu kullanarak ücretli uygulamalarınızın ücretlerini ayarlayabilir ve değiştirebilirsiniz.
Önemli: Ücretli olan bir uygulamayı Ücretsiz yapıp kaydederseniz bu değişiklik kalıcı olur. Ücretsiz olarak değiştirilen bir uygulama tekrar ücretli uygulamaya döndürülemez. Ücretsiz hale getirdiğiniz ücretli bir uygulama için tekrar ücret almak istiyorsanız yeni bir paket adıyla yeni uygulama oluşturmanız ve söz konusu yeni uygulama için bir fiyat ayarlamanız gerekir.
dostum ben bir devoloperim girmeden önce bu işe arastırma yaparak girdim buyur Google linki;Başıma gelen , gözümle gördüğüm şeye inanma diyorsun ? Daha sonra ücretliye çevirebiliyor yanlışın var.
dostum ben bir devoloperim girmeden önce bu işe arastırma yaparak girdim buyur Google linki;
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız