Plan task(otomatik telefon açma-kapama ve program açma-kapama)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vezir020

Üye
    Konu Sahibi
Plan task(otomatik telefon açma-kapama ve program açma-kapama)
Plan task v1.02 s60 v3(otomatik telefon açma-kapama ve program açma-kapama):oke::heyo:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: hbkundakci, kadikoy, niocloul ve 23 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..lütfen paylaşımlarınıza ön izleme ekleyiniz..

vezir020

Üye
    Konu Sahibi
screensaver yapamıyorum özür dilerim arkadaşlar

Justman

Üye
bu programın s60 v5 te uygulama erişimine izin verilmedi şeklinde hata veriyor yüklerken,imzalısı yokmudur bunun

slm5288

Üye
nezamandır arıyordum.katkılarınıza tesekkur ederim.

mabdussamed

mabdussamed

Üye
teşekkürler

jeki01

jeki01

Üye
programı yüklerken
istenen uygulama erişimine izin verilmedi
hatası veriyor.
Teşekkür eden arkadaşlar acaba programı çalışıyormu?

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
önizleme olsa daha güzel olurdu yine de teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: seydor

^^Positive^^

Üye
Teşekkürler...

ffatihh23

ffatihh23

Üye
bu ne demek telefonu belirlediğimiz saatte açıyor kapıyorsa yok böyle birşey ama sadece program açıyorsa yaramaz geniş bir açıklama olsaydı albenisi olurdu ama deneyeceğim

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu ne demek telefonu belirlediğimiz saatte açıyor kapıyorsa yok böyle birşey ama sadece program açıyorsa yaramaz geniş bir açıklama olsaydı albenisi olurdu ama deneyeceğim

bu program telefonu istedigin zaman kapatıyor istedigin programı açıyor ve kapatıyor ve daha sıda var ama telefonu istegin zaman açma gibi bir şey olmaz

aporep

aporep

Üye
teşekkürler paylaşım için dostum

vezir020

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar

Afşın

Afşın

Üye
Sağol

dedektive

Üye
Valla benim önce ayphone diye çin malı bi telefonum vardı. Ona şu saatte kapat şu saatte aç diye komut veriyordun.Mesela saat 24 00 te kapan 07:30 açıl tekrar 18:00 de kapatıp 20:00 de açılması için 4 saat birden giriyordun. ki nokiada neden olmasın.

yakup_407

Üye
Paylaşım için tesk ederim
Bende N95 8gb var şarzı pek uzun ömürlü değil acilinden telefonu istediğim saatte kapatmaya aynı zamandada istediğim zamanda açmaya yarayan bir proğram lazım nasıl etsekte nereden bulsak acaba NOKIA ya e-Mail mi atsak bir sonraki güncellemesinde böyle bir içerik OLMASI hususunda :( ADAMLAR PİYASANIN EN İYİ TELEFONUNU YAPMIŞLAR AMA YİNEDE EKSİK BİŞEYLER VAR.....

canali1

canali1

Üye
daha geniş kapsmlı bir bilgi verilirseydi daha iyi olrdu ama yinede teşekkürler

troya 17

Üye
thanks

--------------- Ekleme ---------------

--------------- Ekleme ---------------

gocadayi

gocadayi

Üye
özeliikle ssamsung ve n serisi batarya konusunda sıkıntılı - biladere 200 liraya bi cep aldım çin malı kendisini gece kapıyor sabahda açıyor.

kartoncu

kartoncu

Üye
N82 denedim telefonu açıp kapatmıyor belirttiğiniz saatte proğram ve profil değiştiriyor....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt