Plague Inc. Oyunu Mağaza'da [13/05/2015]

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Ücretli olsa bile beta için ücretsiz olacağını düşünüyorum
Bence hepten ücretsiz olur ama uygulama içi satım olur.
Bende benim biraderle ortak ipad miniye kurayım dedim. Parasını bayılıp yüklemiştim. Bir arkadaşta galaxy tab 3 7" vardı kıyasladıktan sonra parasına değdiğine karar verdim :D çoğu oyun paralı ama kasmıyor en azından :) Birde dolmuş driver gelseydi keşke. Gerçi onunda modası geçti ama bulunsa iyi olurdu.
Aynen çok iyi olurdu :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Türkçe desteği geldikten sonra para vermeye değer anca

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ücretsiz olacaktı güya

Murat Alper

Murat Alper

Üye
hani ücretsiz olacakti :hih: :sahan:

Emre

Üye
android ücretsiz iken bunda değil :hmmm

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Androidte oyun içi satın alma var. Bunda olup olmadığını öğrenmek lazım. Iosta da ücretli gerçi, onda nasıl. Tüm özellikler açık geliyorsa ücretli olması normal.

emz

emz

Üye
Androidte oyun içi satın alma var. Bunda olup olmadığını öğrenmek lazım. Iosta da ücretli gerçi, onda nasıl. Tüm özellikler açık geliyorsa ücretli olması normal.

Ben satın aldım. İos sürümünü de almıştım. İkisi de aynı. Yine oyun içi satın alımlar devam ediyor. Ancak bu sürümde anroiddeki reklam çıkmıyor. Biraz ona parayı bayılıyorsunuz. Ama oyunu hızlandırma falan aktif geliyor. Ek virüs ve genler kapalı. Öyle yani:)

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve ceza87
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ben satın aldım. İos sürümünü de almıştım. İkisi de aynı. Yine oyun içi satın alımlar devam ediyor. Ancak bu sürümde anroiddeki reklam çıkmıyor. Biraz ona parayı bayılıyorsunuz. Ama oyunu hızlandırma falan aktif geliyor. Ek virüs ve genler kapalı. Öyle yani:)
bilgilendirme için tşk :oke:

• Beğen
Tepkiler: emz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows için ve evrensel:

• Beğen
Tepkiler: ceza87
wpfurkan

wpfurkan