PKK'ya bir darbe de internetten

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Pkk her alanda darbe yemeye devam edecektir ;) bunlar mahkum ******** soysuzlar...Allah soyunun belasını versin. :@

Ülkede dur ülkene hakaret et ülkene saldır:@ ******** herifler.PKK isminde hayır yok:@

mservank

mservank

Üye
benımde burdan kast etiğm ama senın anlamamkta ısrar ettin konu şudur cahili okumuşu fark etmiyor admlar senden benden zeki sen bomba patlayıcı madde vs bunları yapabılırmısın hayır
ve ayrıca güzel kardeşim kimse ama kimse eşşek değildir ayrıca saygılı olmanı tavsiye edrim bidaha genelemede yapma batıda aynı doğuda herkes insan gerci sana niye anlatıyorum senin zaten düşüncelerın belli kürtmüş hainmiş insanı sinir etme
öncelikle şunu belirteyim ben kürtler hain demedim o zaman ben de hain olurum
gayet saygılıyım kimseyi küçümsemiyorum devlet doğuyu önemsemediği için işsiz güçsüz çok yanlış yola spıyorlar diyorum
tabiki orada senden zekiler çok bomba yapmayı öğretirlerse ben de yaparım çok mu zor
batısı doğusu tabiki aynı ama zekiler cahilleri kullanıyorlar
anlatmak istemiyorsan susarsın sayıgılı davran diyorsun ama sende saygısnın zerresini göremiyorum

onursss

onursss

Üye
yazdığım seyler neden silindi anladım
her şey yanlış bu doğru
BU ülke kürtleri sevmiyor
ve sanırım bu ülke bölünmüş

CEREN

CEREN

Üye
Vatan haini Kürt'ler ve diğer hainler için bizim adımıza güzel olmuş.Tebrik ediyoruz.
bu ne ozaman ya sen daha ne yazdığını konuştuğunu bilmiyorsun ben hakedene saygı gösteririm sen haketmiyorsun çünkü daha insanlığın yoksulluğun acının nedemek oldugunu bılmıyorsun insan ayrımı yapıyorsun ayrıca tüm kürtler pkk olmuş olsalardı pkklılar gidipte kürtleri vurmazlardı kadınlarına tecavüz etmezlerdi çocuklarını erlerını vurmazlardı bıraz ac gözlerini dünya senin etrafında dönmüyor
ha cümlem yanlış anlaşıldı diyorsun ama düzeltmeye bile tenesül etmıyorsun insanlık önemli türklük kürtlü değil ayrıca bu topraklarda yaşayan herkes türk kimliği taşıyor kımsenın kımliğinde kürt yazmıyor gercekten bu ukala tavrın insanı çok sinir ediyor...
ayrıca lanet olsun şu pkk ya ki ülkeyi bölmeye çalışıyorlar ve başardıklarının bı göstergeside senısın çünkü insan ayrımı yapıyorsun
ama bu vatan öyle kolay kolay kazanılmadı o yuzdende asla kaybetmıcez çünkü aydın insanlar çok yiğit insanlar çok ve en önemlısi askerlerimiz var..

mservank

mservank

Üye
ben kürtler haindir ile vatan haini kürtler arsında ciddi farklar görüyorum 2. sayfda açıklamamı yaptım yani düzelttim ukala değilim sadece düşündüklerimi söylüyorum ne dediğimi de iyi biliyorum
insan ayrımı yapmıyorum yapmam da bütün insanlar eşittir
asıl ayrımı benim çevremdeki türkler yapıyor çok sevdiğim arkadaşlarım ermeni deyince kuduruyorlar lanet okuyorlar onların yaptığı nedir o zaman
düşüncelerini gerçekten çok sevdim ne güzel demişsin insanlık önemli diye malesef faşist türkler türklüğü insanlıktan da önemli tutuyorlar
ben kürdüm diye aşağılandığı o gün yarım saat boyunca ağladığı bilirim sen ne diyorsun
ayrımcılık yapsaydım sadece kürtlerle veya türklerle arkadaşlık yapardım
daha öncede dediğim gibi kürdüm ve senin anladığın gibi kürtler hain deseydim ben de hain olurdum
şiir bölümünde kürtlerin kanında hainlik var diye birine kızdım aynı şekilde çevremde hainlik yapan kürt arkdaşım var eskiden aynı sınıftaydık çok severdim kendisini yıllar sonra yine aynı sınıfa düştük ve nefret ediyorum ondan
ne mutlu ki devletimiz insanlarımız arasında ayrımcılık yapmıyor ama malesef faşitler yani milliyetçiliği hastalık haline getirmiş kişiler sağolsun kürt deyince kuduruyorlar
ben kürt arkadaşlarımın sırf korktukları için türküm dediklerini bilirim
daha önce dediğim gibi 2. sayfamda düzeltmeye çalıştım yanlış anlayanlar olabilir diye ama yine de özür diliyorum herkesten
konu benim adıma bitmiştir herkese iyi forumlar

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
her şey yanlış bu doğru

AslaBöyleBiAyrımYok..AslaKürtTürkDiyeBiAyrımYokBuTeroristGrubaKarşıBütünEylemlerimiz...Sakın...Yanlış...Anlaşılmasın

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
her şey yanlış bu doğru

Yorumunuz biraz siyasiydi ve tartışma çıkarabilecek cümleler vardı. O yüzden silindi.

İmzanızı da siliyorum. Siyasi imza yasak.

leiche

leiche

Emekli Yönetici
biz kürtleri severiz pkk'dan nefret ederiz. kürtler kardeş pkk kalleştir.
dağdaki mehmeçiğin suçu ne?
dünyanın neresine gidersen git doğu tarafı yılar sonra gelişmiştir.
düşün almanya gibi gelişmiş bir devletin bile doğusuyla batısı arasında ne kadar fark var.
herşein bir sırası wardır. vakitsiz öten horozun başını keserler.
hadi diyelim ayrı ülke kurdunuz. bu sefer türkiyeye geçip türkiyede yaşayabilmek için kı..nızı yırtarsınız. ayrı ülkeniz olsa inan bana sizi smürecek o kadar devlet varki sirada.

Kardeş Kardeşi Vurmaz.
Kardeş Hainlik Yapmaz.
Türk Kürt Kardeştir bunu beynine iyi yerleştir...

CEREN

CEREN

Üye
güzel kardeşim bak sende türklüğü suçluyorsun her ırktan kanı bozuk cıkar geneleme yapmayalım

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
ohoooooh konu aşmış ya...i de bende azeriyim bizide ayırın...yan komşum kürt...kapıma gelip tuz istediğinde git sen kürtsün diyelim....biz gidince git sen azerisin desin....arkadaşlar yapmayın ya allah aşkına kimi kime konuşuyorsunuz ya benim oğlumla aynı çikolatayı böldüğüm çocuğuda atalım memleketten...yada kürt çok bizim mahallede...bizim evi yakıp kovsunlar...olacak işmi ya...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hackerlık yoluyla sistemlere girerek yasadışı olarak sitelerin bu şekilde çökertilmesine karşıyım tabii ama gizli gizli alkışlıyorum buradan kimseye söylemeyin! :)

xkadir61

xkadir61

Üye
helal olsun valla. iyi olmuş. buğün siteleri, yarın bütün sistemleri, çökertilecek allah'ın izniyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...