PKK'ya bir darbe de internetten

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
PKK'ya bir darbe de internetten

Son günlerde yapılan baskınlarla büyük kayıplar veren PKK'ya bir darbe de internetten indirildi. Bayık'ın sitesi ile birliktebir çok site hecklendi. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin art ardı verdiği kayıplar PKK'nın belini iyice kırarken, bu kez grubumuz Cemil Bayık'ın sitelerini çokertti.

Siteleri Buyuk TURK MILLETI Adına El Konulmustur.

CYBERPROTEST TIM

***BlacKRosE**

leiche

leiche

Emekli Yönetici
inşallah tarihe gömülürler adları bile anılmaz

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Onlarda çakal, biz de yiğit bitmez. Kıyamete kadar bu böyle gider.

Salihyet

Salihyet

Üye
HELAL OLSUN KOÇLAR ;) :) İnşallah her açılışa bi kapak yapılır ve bu siteler bi daha aktif olmaz ;)

mservank

mservank

Üye
Vatan haini Kürt'ler ve diğer hainler için bizim adımıza güzel olmuş.Tebrik ediyoruz.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
allah beter etsin:@

CEREN

CEREN

Üye
o hayinler daha fazlasını hakediyor soysuzlar kökleri kurusun tek temin bu

--------------- Ekleme ---------------

Vatan haini Kürt'ler ve diğer hainler için bizim adımıza güzel olmuş.Tebrik ediyoruz.
şunuda belirteyim murat her kürt pkk değil böyle çoğul konuşman çok yanlış umarım bidaha coğul konuşmazsın;)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
o hayinler daha fazlasını hakediyor soysuzlar kökleri kurusun tek temin bu

--------------- Ekleme ---------------

şunuda belirteyim murat her kürt pkk değil böyle çoğul konuşman çok yanlış umarım bidaha coğul konuşmazsın;)

evet her kürt pkk lı değil...hatta geçen gün kürt olupta ATATÜRK'ü seviyorum diyen biriyle tanıştım....o soysuz pkk nın içinde türklerde var her yöreden insan var....

allahından bulsun pkk içinde olan şeerreffssiizzlleerr...

mservank

mservank

Üye
tam da tahmin ettiğim gibi cümlem yanlış anlaşıldı ama aslında yanlış anlaşılacak yanı yok aslında
orada vatan haini kürtler ve diğer hainler dedim
kürtler pkk nın temelini oluşturur ya da bütün kürtler haindir demek istemedim
vatanını seven kürtler tanırım neredeyse türklerden çok sevenleri bilirim
onun için sorun yok;)

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
tam da tahmin ettiğim gibi cümlem yanlış anlaşıldı ama aslında yanlış anlaşılacak yanı yok aslında
orada vatan haini kürtler ve diğer hainler dedim
kürtler pkk nın temelini oluşturur ya da bütün kürtler haindir demek istemedim
vatanını seven kürtler tanırım neredeyse türklerden çok sevenleri bilirim
onun için sorun yok;)
evet yanlış anlaşılacak şekilde yazmışsın....
ve farklı birşey de var ki...cahil insanlar kullanılıyor gibi geliyor bana...
her neyse...konuşulacak kadar bile değeri yok o hainlerin....
allah islah etsin...

mservank

mservank

Üye
Evet malesef yazık oluyor aslında bunda devletin suçu da var işsizlik doğuya verilmeyen önem
hep istanbul istanbul batı batı batı olacağı tabiki bu

CEREN

CEREN

Üye
Evet malesef yazık oluyor aslında bunda devletin suçu da var işsizlik doğuya verilmeyen önem
hep istanbul istanbul batı batı batı olacağı tabiki bu
sen bidaha genelleme yapma olsun bitsin pkk içlerinde ne üniversite okumuş insalar var her memleketen var onların içlerinde ayrıca ben seni daha aklı başında bilyordum

mservank

mservank

Üye
aklım gayet başımda adı üstünde genelleme yaptım çoğunluğu malesef cahil kandırılan kimseler
işi gücü olan adamın pkk da ne işi var adamın işi olmayınca malesef böyle yanlış yola giriyor
niye işi yok devlet bütün önemi batıya veriyor doğu unutuldu
elin almanyası doğusunu geliştirmek için maaşları kesiyor
ab de doğusuyla batısı arasında gelişmişlik farkını ortaya koyarken hep italyayı örnek verir(miş) o da sadece 2 kat fark ve türkiyede bu oran 10-12(tam hatırlamıyorum) kat

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
çok hassas bir konu...ben artık yazmak istemiyorum...
ama okumak cehaleti söker eseklik baki kalır...
:)

CEREN

CEREN

Üye
benımde burdan kast etiğm ama senın anlamamkta ısrar ettin konu şudur cahili okumuşu fark etmiyor admlar senden benden zeki sen bomba patlayıcı madde vs bunları yapabılırmısın hayır
ve ayrıca güzel kardeşim kimse ama kimse eşşek değildir ayrıca saygılı olmanı tavsiye edrim bidaha genelemede yapma batıda aynı doğuda herkes insan gerci sana niye anlatıyorum senin zaten düşüncelerın belli kürtmüş hainmiş insanı sinir etme

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
benımde burdan kast etiğm ama senın anlamamkta ısrar ettin konu şudur cahili okumuşu fark etmiyor admlar senden benden zeki sen bomba patlayıcı madde vs bunları yapabılırmısın hayır
ve ayrıca güzel kardeşim kimse ama kimse eşşek değildir ayrıca saygılı olmanı tavsiye edrim bidaha genelemede yapma batıda aynı doğuda herkes insan gerci sana niye anlatıyorum senin zaten düşüncelerın belli kürtmüş hainmiş insanı sinir etme
benim eşek dediğim kürt, azeri, yada türk değil...pkkya maşa olup kendilerimi mahfedenler..anne babalarını pisi pisine ölerek yıkanlar...onlara acımıyorum...aileleri mahfoluyor...yazık...

Ozan

Ozan

Admin
İkili konuşmalar, karsılıklı söylemleri derhal bırakmalısınız :polis:

CEREN

CEREN

Üye
bırakmasını bırakırız elbette ki ama velakkin insan ayrımı da yapmazsın kimseler
herkes eşittir bazı istisnalar hariç:pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...