Piyasanın en uygun ve en kaliteli marka ürünlerinden biri LG 42LF2500

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr.elektro

dr.elektro

Üye
    Konu Sahibi
Piyasanın en uygun ve en kaliteli marka ürünlerinden biri LG 42LF2500
Bu ürünü kullanan veya almayı düşünen arkadaşların yorumunu almak istiyorum ürün hd 50.000:1 kontrast fiyatı oldukça uygun nakit 1500TL ye satan yerler var sizce alınırmı?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bende lg 3000 var ve memnunun yani lg nin bütün modelleri güzel ama samsung daha kalıiteli bence.

voltonero

Üye
jakkal kesinlikle katılmıyorum samsung lgden daha kalitelidir lafınıza... bende lg kullanıyorum ve samsunga göre daha kaliteli demiyorum ama daha doğal görünler verebiliyor. ve ekranları yansımasız olduğu için rahat bir izlenim sunuyor arkadaşın önerdiği modelde gayet başarılı bir ürün ve görüntü kaliteside gayet iyi aynı modelin 32"ini kullanıyorum. ist.bilişimden almıştım en uygun fiyat oradaydı bu modelde sanıyorum en uygun orada satılıyor.
tavsiye ederim...

WANTED1516

Üye
ÇAKALA BENDE KATILMIYORUM:)BİKERE SAMSUNG PARLAK PANEL YANSIMA YANSIMA YAPIYOR İLLAKİ YAVANA ATILAMAZ KALİTELİ Bİ MARKA LAKİN LG ONDAN AÇIK ARA ÖNDE GELMEKTE.KORUMALI ÇİFTPANEL MAT EKRAN ÖZELLİĞİYLE PARLAMAYI ÖNLEMEKTE....DİLERSEN İNCELEYEBLİRSİN....:pro:

TÜM ÜRÜNLER KARŞILAŞTIRILABİLİYOR

--------------- Ekleme ---------------

ÇAKALA BENDE KATILMIYORUM:)BİKERE SAMSUNG PARLAK PANEL YANSIMA YANSIMA YAPIYOR İLLAKİ YAVANA ATILAMAZ KALİTELİ Bİ MARKA LAKİN LG ONDAN AÇIK ARA ÖNDE GELMEKTE.KORUMALI ÇİFTPANEL MAT EKRAN ÖZELLİĞİYLE PARLAMAYI ÖNLEMEKTE....DİLERSEN İNCELEYEBLİRSİN....:pro:

TÜM ÜRÜNLER KARŞILAŞTIRILABİLİYOR

jackalx_06

jackalx_06

Üye
arkadaşlar bu sadece benim fikrim bende gerçekten lg den çok memnunum ama samsung daha kaliteli diye düşünüyorum tabi sadece düşünce.:)

LADY_samuray

Üye
BENİM TERCİHİM LG DEN YANA KORUMA PANELİNİN FARKINI GÖRDÜM AYRICA PARLAMADA YAPMIYOR.42LF2500 FİYATI UYGUN GERÇEKTEN...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...