Pitbul Kirpiye Saldırırsa!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Pitbul Kirpiye Saldırırsa!!
Ya Şu hayvana bak ne hale gelmiş!!..
Ama hala saldırmaya devam etmiş!!..

Diyecek söz bulamıyorum!!! :sinir

omayra

Üye
Offfffffff!!! Köpeğin sahibine yazıklar olsun.!! Bu hayvanları böyle vahşi eğitiyorlar, olan hayvanlara oluyor! Ayrıca kirpiye saldırmaması gerektiğini anlamıştır umarım pitbulcuk. Ay çok üzüldüm şimdi ben yaaa!! :(

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
ağız bölgeside hep kan olmuş :agla

thebora

Üye
korkunç bir resim...:(

Yasminozz

Yasminozz

Üye
yazık hayvana yaaa..... :( :( :( :( :( :( :(

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Hangisine yazık!! ama

Kirpinin resmini koymadım buraya :agla:

Quattro

Quattro

Üye
pitbull lar gerçekten şaka kaldırmaz hayvanlar yani gördünüz zaman yolunuzu değiştirmenizde fayda var. bizzat şahit olduğum bir olayda pitbull diğer köpeğin ayağını kapmıştı belki 10 kiş uğraştılıar ayıramadılar sonra lokantadan adam fokur foku kaynayan su getirdi resemen fokurduyo gözle görülür biçimde ele ayağa dökülse ciddi yanık olur yani kafadan aşşağı döktüler pitbull un yine ayıramadılar. benböle inatçı ve hırçın bir hayvan görmedim ömrümde....

DefectoR

bu gerçek mi ya? gerçekse bu hayvan nasıl sağ kalmış....

kese

kese

Üye
inanilmaz bu

Master_Evil

Master_Evil

Üye
iyi olmuş

turgay89

turgay89

Üye
su hayvanlara maske taksalar ne olur sanki:@

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
:kac:

mservank

mservank

Üye
ya neden hala pitbul beslerler anlamıyorum sinirlerimi bozuyolar daha güzel ve daha az vahşi hayvan bulamıyorlar mı

Altun.

Altun.

Üye
yaa pitbull lar sahiplerine bile saldıryr bazen ama hala neden beslerler anlamıyrum bende

ALican35

ALican35

Üye
PitBuLL İs Owned !! NoLmu$ ona yaw gözükmüyo bile :nono:

ouSahin

ouSahin

Üye
asıl hayvanlık sahibindeymiş:)

dreamgirls

dreamgirls

Üye
aayyyyyyyyyyy... çok kötü yaa...

pfffamq

pfffamq

Üye
abi ikisinede yazıkta bu hayvanları bu kadar saldırgan eğitenlerinde yani allah cezasını wersin.hadi hayvan sevdinden alıosunda kopegini kedini herneyse ama bu sekilde eğitmen ayıptır yani

shapera

Üye
Resimdeki köpek pit bull değil arkadaşlar köpek bull terrier ;)
Her saçma sapan agresyon olayını pit bull yaptı pit bull etti diye duyuran medya biraz yanlış bilgilendirmiş sizleri, bir canlıya katil damgasını vurmadan önce araştırmanızı öneririm, Pit bull ırkı human agressionu en az taşıyan ırklardan biridir (insana saldırı)
Köpek sahibinin aynasıdır.
Bence bu resimdeki bull terrier bahçede oynamaya çalıştığı bir kirpinin hışmına uğramış canı yandıkça daha da kızıp daha çok saldırmış (en inatçı ve eğitimi en zor köpek ırklarındandır)
İyi yetiştirilmiş BirAmerican Pit Bull terrierden korkmanız için 10 sebep sadece aşşağıdakiler.

Köpeklerini agresif yetiştirip dövüşmeye zorlıyan öküzler yüzünden bu ırkı seven bizim gibi insanlar sokakta ego tatminsizliği yaşıyan zavallılar olarak görünüyoruz, fazla tepki gösterme sebebim bu yüzdendir.
Adminler hep ne derler ;)
Yorum yapmadan önce forumlarda arama yapalım ;) :sn: Biraz olsun bilgilenip öyle davranalım.
Bu arada bu güzel ve seviyeli forum için adminlere ve kullanıcıara teşekkürler.:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt