Pirates by Sam1374 symbian^3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pirates by Sam1374 symbian^3
Pirates by sam1374.sis

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suat1111, najanaja ve ChavRash

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

najanaja

najanaja

Üye
Teşekkürler ellerine sağlık walla bu kadar temayı nerden buluyosun bilmem senden başka sağlam ve orjinal symbian 3 tema paylaşan yok helal olsun:alkis

----------Eklendi @ 17:34:03 ---------- Yazıldı @ 17:32:45 ----------

Ayrıca S60v5 temasıyla dolmuştu bu bölüm sayende şenlendi.

----------Eklendi @ 18:23:09 ---------- Yazıldı @ 17:34:03 ----------

Uploaded with

güzel tema fakat bu sorun yüzünden kullanamıyorum bu duvar kağıdı sorunun bi çözümü yokmu acaba duvar kağıdını değiştirince ekranın üstü böle beyaz oluyor bi tek bendemi oluyo bu uyumsuzluk şimdiye kadar kimseden duymadım böyle bi sorun. çözümü bilen warsa yardım ederse sewinirim.

----------Eklendi @ 18:29:12 ---------- Yazıldı @ 18:23:09 ----------

bide senden bi ricam war bu icon setli uyumlu bi symbian 3 teması bulabilir misin acaba yardımcı olursan sewinirim ben bi tane buldum fakat uyumlu deil temanın adı 5d_Colorful_Icon-x şimdiden teşekkürler

Uploaded with

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güzel tema fakat bu sorun yüzünden kullanamıyorum bu duvar kağıdı sorunun bi çözümü yokmu acaba duvar kağıdını değiştirince ekranın üstü böle beyaz oluyor bi tek bendemi oluyo bu uyumsuzluk şimdiye kadar kimseden duymadım böyle bi sorun. çözümü bilen warsa yardım ederse sewinirim.
temayı yapanın hatası bu .. bitek sizde olmuyordur, çözümü yok malesef temanın düzenlenip yeniden paketlenmesi lazım ..
bide senden bi ricam war bu icon setli uyumlu bi symbian 3 teması bulabilir misin acaba yardımcı olursan sewinirim ben bi tane buldum fakat uyumlu deil temanın adı 5d_Colorful_Icon-x şimdiden teşekkürler
evet icon seti baya güzelmiş ama şu ana kadar bu iconların kullanıldığı bi tema çıkaran olmadı ..

hergün yeni temalar eklenicektir takip edmenizi öneririm .. :oke:

najanaja

najanaja

Üye
Takip ediyoruz zaten ilgin için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben teşekkür ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt