kardeş sadece sana cevap verebilmek için burya üye oldum aynı dert bendede var piranha valkyrie ultra black 4 gb mp4 çalar kullanıyorum verdikleri cd den çıkan avi converter prog kurdum çalışmadı müşteri hizmetlerini aradım her aramamda 15 dakika bekledim sonunda ulaştım web sitelerinden indirmem gerekiyormuş avi converterin farklı bir versiyonunu indirdim kurdum bilgisayardaki çok formatı zaten program görmüyor gördüğünüde çeviriyor atıyorum mp4 çalara oynatmıyor hayatımda piranha kadar adi bir marka görmedim reklamlarındaki ile alakaları yok tamamen üçkağıt 60 lira para verdim parama acıyorum inanki verdiğim paraya acımasam cihazı paramparça yapıp ibreti alem için istanbuldaki merkezlerine göndereceğim yazık inanki yazık verilen paraya ömrümde piranha kadar uyduruk kalitesiz marka görmedim kimi zaman cihaz kilitleniyor çalışmıyor donuyor yazılımını güncelliyom olmuyor fabrika ayarlarına dönderiyorum olmuyo garatiye göndersem ne olcak zaten kazık girmiş vermişim 60 lirayı dandik bir markaya buradan herkese sesleniyorum kesinlikle piranha marka hiç bir ürün almayın