Piranha Telefonlar Hakkında Küçük Bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
Piranha Telefonlar Hakkında Küçük Bilgiler
arkdaslar bu telefonu yeni aldım ve biraz araştırma yaptım misalen telefonun işletim sistemi hakkında neredeyse kimsenin bir bilgisi yok teknik servisten arkadaslarımızın dedigine göre mtk denen bir işletim sistemi varmış bunun yanında telefonun java destegi yok deniliyor fakat servisi arayıp sordugumda java desteginin oldugunu söylediler ama telefonun kendilerine gönderilip güncelleme yapılması gerektigini söylediler tabiki bununda bir bedeli var 20 YTL cik bugün itibariyle telefon istanbul yolunda geldiginde deneme yanılma yoluyla bulduklarımı size aktaracagım

safakk

safakk

Üye
ya valla onun işletim sisteminin java olması gerek de başka bişyse de bilemicem birde zannedersem onların pili aşırı derecede çabuk bitiyormuş bu konuyada açıklık getirirsen sevinirim :)

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
dostum işletim sistemi java olsaydı güncelleme istemezdi ve istedigim oyun ve proları yüklerdim gelelim pil bölümüne cihaz 20 gündür bende ve ortalama 4 günde bir şarj ediyorum ki ben hem kurcalıyorum hemde benim telefon şirkette çalıştıgımdan hiç susmuyor

safakk

safakk

Üye
dostum işletim sistemi java olsaydı güncelleme istemezdi ve istedigim oyun ve proları yüklerdim gelelim pil bölümüne cihaz 20 gündür bende ve ortalama 4 günde bir şarj ediyorum ki ben hem kurcalıyorum hemde benim telefon şirkette çalıştıgımdan hiç susmuyor
ama şu da var w810i de java ancak onunda versiyonları var mesela bir eski versiyonunda bas daha iyi ancak son çıkanında okadar iyi değil gibi bunda da öyle bişi olabilir... buarada sorumu yanıtladığın için çok teşekkür ederim:):oke:

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim birde nokia telefonlarda yaptıgımız bi kod var *#0000# yapınca telefon ingilizceye dönüyor:D bu da küçük bi ayrıntı

waycell

waycell

Üye
dostlar ben 5 aydır kullanıyorum ilk aldığınızda standart bir işletim sistemi var ama servisten java yükletebiliyorsunuz tabi yükletmesenizde olur bence çünkü mçok ağır ve tam çalışmıyor ses mükemmel batarya en az 5 gün gidiyor memnunum

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
efet son bulusum s40 jarları çalıştırıyor fakat 128x160 olanları açıyor digerlerinde hata veriyor

x_MuSTaFa_x

Üye
arkadaşlar hariaksınız
yorumlarınıız fikirlerinizi dile getirdiniz.
telefonu almayı düşünüyordum.
beni aydinlattiniz..
sanirim ben de alacam.
gibi gibi....
ama daha son noktayi koymadim.
sevgiler...

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar hariaksınız
yorumlarınıız fikirlerinizi dile getirdiniz.
telefonu almayı düşünüyordum.
beni aydinlattiniz..
sanirim ben de alacam.
gibi gibi....
ama daha son noktayi koymadim.
sevgiler...

sakın alma derim belli süre sonra pişman olursun ama şu var çift hattın ikisi de kullanma konusundasüper ama proram veya oyun konusunsa sınıfta kalır

OMURKORKMAZ

Üye
ben sevmedim kimseye de tavsiye etmiyorum.

arrow06

Üye
arkadaşlar telefon piyasada sanırsam yeni bu yüzdende nette piranha cep telefonları ile ilgili birşey bulamıyorum arkadaşlar telefon güzel fakat piyasada tanınmış değil

benim telefonla ilgili şu sorum olacaktı piranha arrow cep telefonu kullanıyorum
telefonu ilk günlerde usb den bağlayıp veri alışverişi yapabiliyordum resim müzik vs usb taktığımda hem telefon için dosya hemde hafıza kartı için dosya açılıyordu fakat son iki gündür telefonu taktığımda hiçbir şey çıkmıyor bunu nasıl çözebilirim yardımcı olursanız sevinirim

arrow06

Üye
işte bu telefonu bu yüzden sevmemeye başladım ya tutulmuyor kimse fikir sahibi değil :(

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
fikir istiyorsan söylyeyim peş para etmez ha şu varki iki hatta aynı anda aktif olması dışında

conem

Üye
valla aybı model bende de var gayet sorunsuz sesi de boyutuna göre süper tek eksiği bence kamerasının 1.3 olması

Üst Alt