Uygulama Piranha Quattro tab 9.7 Android 4.2 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

LinkinParkMania

LinkinParkMania

Üye
    Konu Sahibi
Piranha Quattro tab 9.7 Android 4.2 sorunu
Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda çok yazan biri değilim genel anlamda takipçiyim yinede yardımınızı rica ediyorum.

Elimde piranha quattro tab 9.7 var tabletten memnunum. Şu an 4.1 sürümü yüklü ama tarayıcıda ikinci sekmeyi açtığımda işkenceye dönüyor. Piranha dan 4.2 sürüm istedim bir rom verdiler tablet nerdeyse iki kat hızlandı herşeyi çok hızlı açmaya başladı ama rom da ekran parlaklığı sorunu var parlaklık kısılmıyor sürekli full parlaklık aylar oldu romu düzeltip yayınlayacaklar. Soruma geleyim;

Piranha dan umudumu kestim. Çok bilmemekle birlikte bu tableti root edip custom rom yüklemek istiyorum.
Ama interntte piranha tabletlerin hiçbiri için custom rom yok. Ben farklı bir 9.7 inç yada 9 inç tablet rom unu root yaptıktan sonra yükleyebilir miyim olurda yüklenirse bile sorunlar yaşar mıyım.
up up.
 
Preloader

Preloader

Üye
İki tablet detamamen aynı donanım özelliklerine sahipse belki yükleyebilirsin ama rockchip işlemcili tabletin romunu bi snapdragon veya mtk işlemcili tablete yüklemeye çalışırsan sorun çıkaracaktır, daha önce Piranha Business tab 2 9"un yazilimini tab 2 7" ye yüklenmiştim dokunmatik problemi olmuştu bu yüzden donanımların aynı olmasına dikkat etmelisin ;) eğer risk alır deneyip başarılı olursan bizi de bilgilendir :)

İyi forumlar :tebessüm:

Bu arada tablet ekranı için geçiçi bir çözüm bu uygulamayı indir faydasını göreceksin ;)
 
Son düzenleme:

Benzer Konular



Üst Alt