Pıranha mp4

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Pıranha mp4
Bende bir tane Pıranha mp4 var fakat tuşları tam basmıyor ne yapmalı sizce

Astrosman

Astrosman

Üye
Tozlanmıştır ademcim... Içini aç tozu üfle geri düzgünce tak...

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
sadece arka kapağı açabiliyorum o çipi kaldırmıyorum bir türlü ekrana felan birşey olur diye korkuyorum ufaktan :islik

spawn_22

spawn_22

Üye
Bence Onla Uğraşıp Zaman Kaybedeceğine Sana Öneri Kaliteli Müzik Aletleri Kullan. Hem Müziği Farklı Dinlemiş Olusun Hemde Böyle Sıkıntılar Yaşamazsın :D

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Bence Onla Uğraşıp Zaman Kaybedeceğine Sana Öneri Kaliteli Müzik Aletleri Kullan. Hem Müziği Farklı Dinlemiş Olusun Hemde Böyle Sıkıntılar Yaşamazsın :D
yaz aylarında güzel bir cihaz almayı planlıyorum ama hangi markayı alsam pıranhaya geldiğime pişman oldum zaten

karsiyakali355

karsiyakali355

Üye
piranha o kadar kötü bir marka ki bende de piranha gufo black vardı şarkıların ilk 10 saniyesini kesiyordu garantiye verdim gene de düzelmedi.

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
karsiyakali355

karsiyakali355

Üye
bende ilk 1 veya 2 saniyesini kesiyor
sen yine iyiymişsin valla bildiğin ben şarkının ilk sözlerini duymuyorum. Kaç defa format attım yine de bişi yok
Ama süşünüyorum da artık mp3 çalara gerek kalmadı alırım bi 8 gb hafıza kartı takarım telefona ohhh missss sana da öneririm bunu.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
sen yine iyiymişsin valla bildiğin ben şarkının ilk sözlerini duymuyorum. Kaç defa format attım yine de bişi yok
Ama süşünüyorum da artık mp3 çalara gerek kalmadı alırım bi 8 gb hafıza kartı takarım telefona ohhh missss sana da öneririm bunu.
bende telefon zaten 2 gb kadar destekliyor o sorun değil ama hem mesaj çeker, hem internette dolaşır hemde müzik dinlersem 2 saat yetmez bana :islik

• Beğen
Tepkiler: karsiyakali355
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...