Uygulama Piranha GRANDE Akıllı Cep Telefonuna Custom ROM Yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

anlıkileti

Üye
    Konu Sahibi
Piranha GRANDE Akıllı Cep Telefonuna Custom ROM Yükleme
Merhaba arkadaşlar,

Teknik Destek blogumda detayı bilgilere ulaşmak isterseniz

Piranha Grande için test ettiğim Android 4.4, Android Note III, Miui romları aşağıdaki işlemleri adım adım takip ederek yükleyebilirsiniz. Buradan yayınlayacağım romları yüklemek sizin tercihinize kalmıştır. Yazılım (rom) yükleme işlemleri her zaman risklidir. Olası sorunlarda sorumluluk size aittir.

FlashTool üzerinden recovery mod yükleme ve PhoneSuit programı ile ilgili video

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

FlashTool v3.1344
Recovery.img dosyası

Miui V5 Yazılım (ROM) dosyası:
Android 4.3 Yazılım (ROM) dosyası:
Android 4.4 Yazılım (ROM) dosyası:

Şu an telefonumda miui yüklü rom için bir kaç menü görseli (menü dili ing);

Ana sayfa;
Arama;
Kişi arama;
Klasör;
Ayarlar;
Rehber;
Kamera;
Mesaj;

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: MsK25

equexks

Üye
Bu telefona nasıl root atılacağını biliyormusunuz

MsK25

Üye
Kardesim piranha zen icin rom varmi bu rom zene uyar mi bana ulasabilirmisin [email protected]

nacak39

Üye
piranha grande stock rom elinizde var mi birde telefona driver lazim pc usb kablodan gormuyor. Son olarak recovery yedek alamiyorum yedek nasıl alabiliriz malum orjinal stock rom yokmerhaba google playstoreden discovery costumuzer programı yukledim supersu ile root attim discovery costumuzer ile cwm recovery yukledim fakat telefon recovery modu acılmıyor artık sorun nedir nasıl duzelirsp flash tool ile verdigin rom yukleyemiyorum senin videoda olan sp flash tool da calısan recovery dosyasının linkini verebilirmisin sizdeki grande stock rom dosyasi lazım bana upload edersen sevinirim

Son düzenleme:

anlıkileti

Üye
    Konu Sahibi
piranha grande stock rom elinizde var mi birde telefona driver lazim pc usb kablodan gormuyor. Son olarak recovery yedek alamiyorum yedek nasıl alabiliriz malum orjinal stock rom yokmerhaba google playstoreden discovery costumuzer programı yukledim supersu ile root attim discovery costumuzer ile cwm recovery yukledim fakat telefon recovery modu acılmıyor artık sorun nedir nasıl duzelirsp flash tool ile verdigin rom yukleyemiyorum senin videoda olan sp flash tool da calısan recovery dosyasının linkini verebilirmisin sizdeki grande stock rom dosyasi lazım bana upload edersen sevinirim

SpFlashTool ve Recovery.img dosyası için link eklenmiştir. Stock rom linki hazır olduğunda size iletirim.

nacak39

Üye
MT6589_Adroid_scatter_emmc_txt dosyasini upload edermisin
sizin telefon numarasi varmi sizinle konusmak istiyorum yada face link ws

Son düzenleme:

speactor

Üye
Video gozukmuyor genis anlatim varmi bide recovery acilmiyor

DOGANOZYAVUZ

Üye
Bu romların hepsini ben yükledim. Hepsindede ön kameracalismiyor. En güzel rom 4.3 olan. Renkler canli. Bu rimun kamera sorunu düzelse cok güzel olur. Sarj bile uzadı.

anlıkileti

Üye
    Konu Sahibi
CEP TELEFONU VE TABLET BİLGİSAYARA YAZILIM YÜKLEME VE FORMAT ATMA VİDEOLARINI AŞAĞIDAKİ LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ: PİRANHA VE DİĞER ÇİN MLI CİHAZLARDA KULLANABİLİRSİNİZ:

Piranha tüm Akıllı Cep Telefonu ve Tablet Modellerini Root'lama videosunu ve açıklamaları adresinden inceleyebilirsiniz.

Üst Alt