Piranha Business tab 2 root?

Sponsorlu Bağlantılar

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Piranha Business tab 2 root?
Merhaba arkadaşlar yeni tabletimin orignal temasını değiştirmek istiyorum bunun için metamorph programı gerekiyormuş.Ama bu programı çalıştırmak için root atmam gerekliymiş.Root da birwz tehlikeli bi iş olduğu için sizden yardım istiyorum.Piranha business tab 2 9` e root nasıl atılır? android jelly bean 4.1 yüklü yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Özellikleri --> http:// www.piranha.com.tr/product.php?product_id=317

.

ARKADAŞLAR TABLETİMİ ROOTLAMAYI BAŞARDIM :D YÖNETİCİLERDEN RİCAM KONUYU KAPATABİLİRLER, BUSİNESS TAB 2 9`` ROOTLAYAMAYAN ARKADAŞLAR PM ATABİLİRSİNİZ...

İyİ FoRuMLaR :D

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap
bende piranha business 2 tab 9 kullanıyorum ama benimki android 4.0.4 sen nasıl jellybean yukledin

omerally2010

Üye
piranha destek cevaplıyor yaz arattır bi forumda var romlar ,resmi sitesinde değil... pxxx yazıyo , dikkat et yanlış rom yükleme

ErdoanKys

ErdoanKys

Üye
linkini verebilir misin romlarin kardes

eonder87

Üye
orjinal sitesinde mevcut jb rom ancak bana da root lazım lakin sd kartımı kullanamıyorum... kendi oluşturdugu 5gblık kısımda hiç işime yaramıyor...

-Emre

-Emre

Üye
root with restore by binary dosyası aratin muhtemelen bununla olur

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
bende piranha business 2 tab 9 kullanıyorum ama benimki android 4.0.4 sen nasıl jellybean yukledin

Çok geç cevap verdim kusura bakma jelly bean için öncelikle piranhanın sitesine girip bizim tabletin özellikleri bölümüne geliyosun yukarda destek diye bi bölüm var oraya tıklayıp videolar kısmına basıyosun orda nasıl yapılacağı anlatılıyor ve 15dk sürüyo yapması :D

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap

Çok geç cevap verdim kusura bakma jelly bean için öncelikle piranhanın sitesine girip bizim tabletin özellikleri bölümüne geliyosun yukarda destek diye bi bölüm var oraya tıklayıp videolar kısmına basıyosun orda nasıl yapılacağı anlatılıyor ve 15dk sürüyo yapması :D

Dediğini yaptım ama tabletimin sürücüsü sorun çıkarıyor

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap

Dostum nasıl bir sorun çıkarıyor ? :)
usb sürücüsü ne kadar ugrassamda yuklenmiyor :)

- - - Eklendi - - -

ben onceden tableti guncellemeye calısmıstım sorun cıkmıstı acaba ondan olabilir mi (tablet simdi cok iyi calısıyor )

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
usb sürücüsü ne kadar ugrassamda yuklenmiyor :)

- - - Eklendi - - -

ben onceden tableti guncellemeye calısmıstım sorun cıkmıstı acaba ondan olabilir mi (tablet simdi cok iyi calısıyor )

Hmm demek yüklerken adb sürücüsü sorun çıkarıyor :) O zaman sana adb driver yazılımı lazım bekle link veriyim ;) bak şimdi benim sana en sonda vereceğim linkten önce:
1- adb Driver İnstaller yazan yazılımı indirip bilgisayara kur ;)
2- Daha sonra tableti bilgisayara bağla ve geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasını aç ;)
3- Tableti bilgisayara bağladıktan sonra yüklediğinadb Driver İnstallerı aç
4- Adb Driver İnstallerı açınca bir pencere açılacak o pencerede alt kısımda "İnstall" diye bi seçenek var hatırladığım kadarıyla sağ alt tarafta olması lazım . "İnstall" seçeneğine tıkla ;) !! NOT --> .apk install`a tıklama sadece İnstall yazana tıkla!!!

5- Tıkladıktan sonra adb driver yüklenecek ;)

6- Yazılım yükleme işlemini tekrar dene ;) umarım yardımcı olabilmişimdir ;) inşallah 4.1 jelly bean yüklersin fakat söylemeliyim ki jelly bean yüklediğime pişmanım ben :( çünkü googleplay storeda eskiden indirip oynadığım shadowgun, temple run, real racing 3, subway surfers vb gibi oyunları indiremiyorum :'( hatta tabletimi rootlayıp market enabler yükledim ama yine de oyunları indirmniyorum bence yükleme ama yine de karar senin :) ayrca jelly beanın iyi yönü de var :) tabletin kendi launcherında hiç kasma yok :) ayrıca geliştirici seçeneklerinde yasak olan seçenekler bile açık ve adb dump shell ile kasma sorunlarını ölçme gelmiş :D fakat sırf googleplaystore yüzünden bu güncellemeyi beğenmedim :/ :) şimdiden kolay gelsin :D

(alıntı değildir)

İYİ FORUMLAR ! :D

- - - Eklendi - - -

Link -->

Silinen Üye 2393093

Silinen Üye 2393093

Kapalı Hesap

Hmm demek yüklerken adb sürücüsü sorun çıkarıyor :) O zaman sana adb driver yazılımı lazım bekle link veriyim ;) bak şimdi benim sana en sonda vereceğim linkten önce:
1- adb Driver İnstaller yazan yazılımı indirip bilgisayara kur ;)
2- Daha sonra tableti bilgisayara bağla ve geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasını aç ;)
3- Tableti bilgisayara bağladıktan sonra yüklediğinadb Driver İnstallerı aç
4- Adb Driver İnstallerı açınca bir pencere açılacak o pencerede alt kısımda "İnstall" diye bi seçenek var hatırladığım kadarıyla sağ alt tarafta olması lazım . "İnstall" seçeneğine tıkla ;) !! NOT --> .apk install`a tıklama sadece İnstall yazana tıkla!!!

5- Tıkladıktan sonra adb driver yüklenecek ;)

6- Yazılım yükleme işlemini tekrar dene ;) umarım yardımcı olabilmişimdir ;) inşallah 4.1 jelly bean yüklersin fakat söylemeliyim ki jelly bean yüklediğime pişmanım ben :( çünkü googleplay storeda eskiden indirip oynadığım shadowgun, temple run, real racing 3, subway surfers vb gibi oyunları indiremiyorum :'( hatta tabletimi rootlayıp market enabler yükledim ama yine de oyunları indirmniyorum bence yükleme ama yine de karar senin :) ayrca jelly beanın iyi yönü de var :) tabletin kendi launcherında hiç kasma yok :) ayrıca geliştirici seçeneklerinde yasak olan seçenekler bile açık ve adb dump shell ile kasma sorunlarını ölçme gelmiş :D fakat sırf googleplaystore yüzünden bu güncellemeyi beğenmedim :/ :) şimdiden kolay gelsin :D

(alıntı değildir)

İYİ FORUMLAR ! :D

- - - Eklendi - - -

Link -->

Dediğinizi yaptım ve sonunda güncelledim google play de bazı uygulamalarda sorun cikariyor dışardan apk yükleyerek bu sorunu çözdüm :)

Preloader

Preloader

Üye
    Konu Sahibi
Dediğinizi yaptım ve sonunda güncelledim google play de bazı uygulamalarda sorun cikariyor dışardan apk yükleyerek bu sorunu çözdüm :)

Evet google playde malesef sorun var black mart alpha yüklemeni tercih ederim ;)

İyİ FoRuMLaR :)

Metin MF

Metin MF

Üye
nasıl rootladın :hmmm

Üst Alt