piranha business ıı tab 9 yardim lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Dn@

Dn@

Üye
    Konu Sahibi
piranha business ıı tab 9 yardim lutfen
arkadaslar tabelete root atacam bilen varsa yardim edbilir mi ?

Oziyy

Oziyy

Üye
arkadaslar tabelete root atacam bilen varsa yardim edbilir mi ?
Kardeşim Snap pea yükle önce yükle dememin sebebi Tabletinin Driverini otomatik olarak bulabilmesi. kurduktan sonra usb kabloyla tabletini bilgisayara bağla usb hata ayıklayıcıyı işaretlediğinden emin ol tabletten usb bağlantısını aç. bağladıktan sonra snap pea ekranı gelecek ve driver kurulumunu onayla (uyarı geliyor zaten) bunu yaptıktan sonra unlock pro root uygulamasını indirip kur bu uygulamayı açtığında sol taraftan rootişlemini başlat bu kadar. benim piranha business tab 7 tabletim var bu şekilde rootladım.Kardeşim Snap pea yükle önce yükle dememin sebebi Tabletinin Driverini otomatik olarak bulabilmesi. kurduktan sonra usb kabloyla tabletini bilgisayara bağla usb hata ayıklayıcıyı işaretlediğinden emin ol tabletten usb bağlantısını aç. bağladıktan sonra snap pea ekranı gelecek ve driver kurulumunu onayla (uyarı geliyor zaten) bunu yaptıktan sonra unlock pro root uygulamasını indirip kur bu uygulamayı açtığında sol taraftan rootişlemini başlat bu kadar. benim piranha business tab 7 tabletim var bu şekilde rootladım.

Dn@

Dn@

Üye
    Konu Sahibi
tesekkrlerhocam programlari pc ye mi yukleyecez yoksa tablete mi ?

Üst Alt