.Pique: "Casillas'ın eksikliği hissedilir"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Pique: "Casillas'ın eksikliği hissedilir"
Malaga'yı 4-2'yle geçerek İspanya Kral Kupası'nda bir kez daha Real Madrid'le eşleşen Barcelona'da Gerard Pique, karşı kalede Iker Casillas'ın olmayışının eksikliğinin belli olacağını söyledi.

Malaga'yı iki maçın sonunda toplamda 6-4'lük bi skorla elemeyi başaran Barça'nın başarılı stoperi, "Maç kesinlikle kolay geçmedi. Çok çabaladık, topu ayağımızda tuttuk. Top hep bizdeydi, fakat rakibimiz iyi savundu. Bununla birlikte kazanmayı hak ettik diye düşünüyorum. Skor gayet adil. Oynadığımız pozisyon itibariyle bu kadar erken dakikalarda gol atmayı beklemiyordum, ama tabii ki gol attığım için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Valencia ile oynanan rövanş maçında baş parmağından sakatlanan Real Madrid'in başarılı eldiveni Iker Casillas hakkında da konuşan Katalan savunmacı, "Iker kalitesini yıllardır konuşturuyor, o Madrid'in kaptanı ve bir simgesi. Eksikliği çok hissedilecek, Adan da iyi bir kaleci, fakat Casillas bu takımın kaptanı." dedi.

Barcelona teknik heyetinden Jordi Roura ise önlerinde Real Madrid maçından önce Osasuna karşılaşması olduğunu belirterek, "Real Madrid ile ilgili konuşmak istemiyorum, daha önümüzde Osasuna var." dedi.

Malaga'da etkili bir maç çıkaran Joaquin de rakipleri Barcelona hakkında konuşurken, "Dayanabildiğimiz kadar dayandık, ama karşımızdaki çok farklı bir takım. Yetmezmiş gibi dünyanın en iyi futbolcusu da bu takımda." dedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ANIL
Cevap
0
Görüntüleme
442
ANIL
ismail
Cevap
1
Görüntüleme
519
Symbianizer
ANIL
Cevap
3
Görüntüleme
361
Amaru Shady
Kingmortall
Cevap
2
Görüntüleme
498
DiaBLoS


Üst Alt