Pinphone veya başka bir çakma iphone alicam, Düşünceleriniz, önerileriniz ve deneyimleriniznelerdir?

Sponsorlu Bağlantılar

HypeRockTife

Üye
    Konu Sahibi
Pinphone veya başka bir çakma iphone alicam, Düşünceleriniz, önerileriniz ve deneyimleriniznelerdir?
Merhaba arkadaşlar ben çakma bir iphone 4 almak istiyorum :D
Maxicep.com - Pinphone veya başka bir çakma iphone alicam, Düşünceleriniz, önerileriniz ve deneyimleriniznelerdir? benim için telefonun performansı önemli.orjinal iphone kadar olucağını beklemiyorum tabi ki de ama forumdan okuduklarıma göre gayet performanslıymış 3gs modeli.Normalinden daha yüksek diyenler bile var işlemcisi için.Sizin önerileriniz nelerdir?Hangi çakma iphone 4 telefon güzeldir.Kullananlara göre sıkıntı çeken var mıdır?Pinphone iphone 4 iyi mi :D almalımıyım şu anda elimde samsung star var hangisi daha iyidir?Var mı bana yol gösteren? Şimdiden yardım eden, düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim...

kyhn--

Üye
harika bende çin malı iphone 4var 160 tl'ye aldım herşey var süper almanı öneririm

mertcan9494

Üye
Dostum almamı önerirsin de :D markası ney modeli ney linki var mi özelliklerini gösteren?

kyhn--

Üye
normanl iphone 4 ile karşılaştırdım müzik sesi daha yüksek ve daha net çıkıyor

coolmekan

Üye
ipone4 j8 diye modelı 170 tl ye aldım süper cihaz kesınlıkle tavsiye ederım

--------------- Ekleme ---------------

j 8 de iki kusur var bırı camera cozunurluğu bıraz dusuk diğerri ise hoperlörü birz güçsüz kalıyor ama fiyatına göre süper telefon derim

Erkanbap

Erkanbap

Üye
çakmalardan sakının ' orjinaLizm ' :)

ibo_Star

ibo_Star

Üye
Al Sana Saglam Orjinal Cozum
Apple ipod Touch.
lphone 3 e Birebir Benziyor.
Aynı Firma.Ekran-1 Ghz işlemci-Aynı Yazılım-Wifi-8Gb Dahili Bellek
-Saglam Uzun Omurlu Batarya-400 TL
-Kamerası Yok.
-Telefon Özelliği Yok.
Karar senin.bu cihazla yakında wifi varsa mail/msn/hatta Gps işlerinde Kullanırsın.
Arama yapmak için Skype Kullanırsın (telefon aramak icin ekstra ucret gerek) veya 90-120 TL Nokia 3120c Alırsın Kamera Gorusmek icin.

anisti

anisti

Üye
bencede orjiönal al kardeş sonra uğraşırsın.

memo777

Üye
orijinaldan şaşma j8 çin malı aldım ekranı kırıldı 1 ay sonra, hiç bir yerde bulamadım gitti 225 tl
ayrıca bazı yazılım hataları da vardı (bankadan gelen bilgisayar üretimi bazı mesajları yarıdan sonra okumamak gibi.

Kefelon

Üye
arkadaşım bence sahte iphone 4 çok mükemmel ama siz biraz fazla abartmışsınız 170 liraya aldığın telefondan hayır gelmez ben 300 liraya çakma iphone 4 aldım kamerası 3.2mp her türlü uygulama var (tv,wifi,facebook,msn) menü görünümü ve içerikler aynı ve 350 liraya aldım 2 yıl garantiside var ancak 170 liraya alınan telefon bi işe yaramaz çakma al ama kaliteli çakma al.....UMARIIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR :oke:

Utku

Utku

Üye
arkadaşım bence sahte iphone 4 çok mükemmel ama siz biraz fazla abartmışsınız 170 liraya aldığın telefondan hayır gelmez ben 300 liraya çakma iphone 4 aldım kamerası 3.2mp her türlü uygulama var (tv,wifi,facebook,msn) menü görünümü ve içerikler aynı ve 350 liraya aldım 2 yıl garantiside var ancak 170 liraya alınan telefon bi işe yaramaz çakma al ama kaliteli çakma al.....UMARIIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR :oke:
kaliteli çakma buda iyiymiş:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Çakma almayın yahu

grafiker60

Üye
banane25 sen nerden aldın o fiyata netten aldıysan link verebilirmisin?

canicihan

Üye
çin iphone 4 j8 için skype yüklemek istiyorum .....
skype beta yükledim yüklerken dil seçimi çıkıp donuyor
yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt