Pinphone veya başka bir çakma iphone alicam, Düşünceleriniz, önerileriniz ve deneyimleriniz nelerdir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HypeRockTife

Üye
    Konu Sahibi
Pinphone veya başka bir çakma iphone alicam, Düşünceleriniz, önerileriniz ve deneyimleriniz nelerdir
Merhaba arkadaşlar ben çakma bir iphone 4 almak istiyorum :D
benim için telefonun performansı önemli.orjinal iphone kadar olucağını beklemiyorum tabi ki de ama forumdan okuduklarıma göre gayet performanslıymış 3gs modeli.Normalinden daha yüksek diyenler bile var işlemcisi için.Sizin önerileriniz nelerdir?Hangi çakma iphone 4 telefon güzeldir.Kullananlara göre sıkıntı çeken var mıdır?Pinphone iphone 4 iyi mi :D almalımıyım şu anda elimde samsung star var hangisi daha iyidir?Var mı bana yol gösteren? Şimdiden yardım eden, düşüncelerini paylaşan herkese teşekkür ederim...

alexs212

Üye
pinpone dıye satılan modeler aldanma bence ondalr suanda sahte ıphone cın alıcaksanda once gürunusune bak 2 gb hafıza kartı al zıl seslerıne ve vıdeo kalıtesıne bak derım ve ararma yap aran karsı taraftan ole al bence burda sana 100 tane model yazabılırım ben sahsen ama aradıgını cogu zman bulamazsın benım dedıklerımı tavsıye olarak al bence dene ole al hafıza kartına guzel muzık goruntu ve vıdeo at ole karar ver

yasincc

Üye
Pinphone 3GS kullanıyorum gayet de güzel özellikle ekranı ve dokunmatiği çok iyi orjinal apple ile aynı ıphone 3g* de kullandım. Daha önceden ıphone kullanmasaydım ben bile farkedemezdim.

xyorgunx

Üye
fdsfhDuyduk Duymadık Demeyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt