Pinphone 4G gelen-giden kutusu nerde ?

Sponsorlu Bağlantılar

*-*ext@cy*-*

Üye
    Konu Sahibi
Pinphone 4G gelen-giden kutusu nerde ?
arkadaşlar pinphone 4G aldım ama sms bölümü yok yani sms yazma var gelen kutusuna benzer bi ikon daha var ama herhangi bi yere girdiğimde üst bölümde 2. sime msj geldiği gözüküo ama gelen kutusu gibi olan yerde bişi yok.gelen giden kutusu tipi yer acaba nerde ?:allalla:

bfgbfg

bfgbfg

Üye
Bilemicem kullanmıyorum...:(

memo777

Üye
gelen kutusu ileti yaz menüsüne basınca açılan pencerede sıralanıyor, hangi mesaja basarsan o mesaj açılıyor.
giden kutusunu bende bulamadım, gelen kutusuna da bankadan makina üretimi gelen bazı mesajlar tek satır dışında gözükmüyor.sorunu çözemedim.

kleftus

Üye
Yaw ne kadar komık markalar yok pinphone yok ay phone yok aiphone illa ozzellıklı telefon alıcanıza eskıden benım yaptıgım gıbı nokıa 1200 alın yanınada İpod alın 8 gb touch iphone de bıle yok ozellıklerı :)

kral_73

kral_73

Üye
:D haklisin kardeşim

xhelalim

xhelalim

Üye
ßende 1 hafta oldu cin malı iphone 4g alalı Telefon Hakikaten Süper Tek sıkıntım mesaj gelen giden kutusu yok bu konuyu Çözen yokmu :(

hasannail

Üye
çin malı pinphone 4g 32 gb tlf num var telefon bazı mesajları almıyor gelen giden kutusu yok ayrıca arka kapağı kırıldı ve bulamıyorum yardımcı olunabilirmi

enescebeci

enescebeci

Üye
:box:box:kop::islik:hmmm

ataskins

Üye
arkadaşlar bende aldım. evet bu telefonun mesaj ayarları da yok.hücre yayınını ayarlayamıyorum.menü,program,uygulama veya pusula ekleyebiliyormuyuz.

yasincc

Üye
Pinphone 4g diye model yoktur. Pinphone firmasının hatta açıklaması bile var.

Bende 3gs modeli var gerçekten güzel ;)

desertsfox

Üye
Data kablosu takılıyken ve pc'ye yığın bellek olarak bağlıyken kendinize sms atın..sms okurken üstteki sekmeden geri tıklayın..gelen kutusuna gidiyor..Ekranın en alt tarafına dikkat edin..gelen giden kutusu ve sms ayarları çıkıyor.bende iletim raporunu flan ordan ayaraladım..

nzmttn

Üye
bizene iletim raporundan . o ayardan olmuyor başka sorun var.

Üst Alt