algorist2
Üye
PINPHONE 3GS 32GB Alacağım kullanan varsa içeri >>
arkadaşlar almayı düşünüyorum ama kullananlar varsa bilgilendirebilirmi iyi yanlarını biliyorum ama kötü yanları nedir bikaç sorum olucak
1) İnternete Girmekte Sorun Cekermiyim?
2)Telefonun Her Hafta Bozulma Gibi Bi Çabası Varmı ?
3) Sonradan Atılan mp4ler calısmıyormuş dogrumu?
4) Ölü Pixeller Mevcut Dediler Sizce?
5)Çin Malına Güven Olmaz Diyolar Siz ne diyosunuz memnun musunuz ?
1) İnternete Girmekte Sorun Cekermiyim?
2)Telefonun Her Hafta Bozulma Gibi Bi Çabası Varmı ?
3) Sonradan Atılan mp4ler calısmıyormuş dogrumu?
4) Ölü Pixeller Mevcut Dediler Sizce?
5)Çin Malına Güven Olmaz Diyolar Siz ne diyosunuz memnun musunuz ?
6) Alırsam İnternetten mi alayım(hangi siteden veya) ? Yoksa Telefonculardan mı ?
Balıkesirli olan varsa nerede satıldıgını yazabilirmi ben hiçbiyerde göremedimde ..... Lütfen Cevp Vern Arkadaşlar 6gün sonra Şehir Dışına Gdeceğim ve gitmeden Almam lazım...
Balıkesirli olan varsa nerede satıldıgını yazabilirmi ben hiçbiyerde göremedimde ..... Lütfen Cevp Vern Arkadaşlar 6gün sonra Şehir Dışına Gdeceğim ve gitmeden Almam lazım...

üstelik peşin fiyatına 12 ay da taksit imkanı var compeq.sanalpazar.com dan bakabilirsiniz. capacitive modeli pinphone 3gs dir.
telefonu elime aldığımda hayla çalışıyordu ekranda ışık yoktu ve ekranın yarısı gözükmüyordu
Bende ki çift hatlı memnunum açıkçası. Ana menüye fazladan zippo çakmak,açı ölçer,pusula, yer bulucu, sarkaç uygulamaları eklenmiş. Başka da vardır belki ama ben tek hatlının menüsünü bilmediğim için farklarını tam anlatamıyorum. Ama bi kaç yerde daha güncel olduğunu okudum. Arka kapak açılabiliyor bunda. Batarya filan değiştirmek istersen sorun olmaz. Yalnız kapağın açıldığı belli bile olmuyor açıkçası. Hatta telefon geldiğinde kapağı açamadım. Satıcıya sordum bu nasıl açılacak diye
cevaplarsanız sevinirim.. sizinde bana srmak istediğiniz sorular var mı ? şimdiden tşkler..