PINPHONE 3GS 32GB Alacağım kullanan varsa içeri >>

Sponsorlu Bağlantılar

algorist2

Üye
    Konu Sahibi
PINPHONE 3GS 32GB Alacağım kullanan varsa içeri >>
arkadaşlar almayı düşünüyorum ama kullananlar varsa bilgilendirebilirmi iyi yanlarını biliyorum ama kötü yanları nedir bikaç sorum olucak

1) İnternete Girmekte Sorun Cekermiyim?

2)Telefonun Her Hafta Bozulma Gibi Bi Çabası Varmı ?
3) Sonradan Atılan mp4ler calısmıyormuş dogrumu?
4) Ölü Pixeller Mevcut Dediler Sizce?
5)Çin Malına Güven Olmaz Diyolar Siz ne diyosunuz memnun musunuz ?
6) Alırsam İnternetten mi alayım(hangi siteden veya) ? Yoksa Telefonculardan mı ?

Balıkesirli olan varsa nerede satıldıgını yazabilirmi ben hiçbiyerde göremedimde ..... Lütfen Cevp Vern Arkadaşlar 6gün sonra Şehir Dışına Gdeceğim ve gitmeden Almam lazım... :ağlarım:

MonsterEnergy

Üye
Şu an benim elimde bi tane var ölü pixeller bende var ama hepsinde olcağını sanmam dokunmatiği beklediğimden çok çok daha iyi çıktı fakat kamera berbat ses kalitesi iyi ama işletim sistemi yok bu yüzden sadece .jar ve .jad uzantılı dosyalar calıştırılabiliyor türkçe çevirisi berbat ingilizce kullanıyorum ama yinede tüm olumsuzluklara rağmen beklediğimin çok üzerinde bir telefon internete girmeyi henüz denemiş değilim 2haftadır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım mp4ler çok güzel çalışıyor elden alman mantıklı çünkü internette pinphone die gösterio farklı markalar tabiri caizse sahteninde sahtelerini gönderebiliyorlar malum pinphone çakma işinin ustası tamamen 1:1 yapmışlar =)

algorist2

Üye
    Konu Sahibi
teşekkrler kardeşm cvbın için ben biraz telefonculara dolasayım sorunsuz bulrsam alrm :)

FK5896

FK5896

Üye
bende bu telefondan kullanıyorum hiç bir sorun yok bi kaç sorun dışında onlarda şunlar : durup dururken sim kart hatası veriyor, maxicep gibi sitelere uzun uzun yorum yapıp gönderememe gibi bir durum var, oyun bulunması zor, iphone oyunları oynanmıyor, ben bi kere opera mini 5 i yükledim çok yavaş çalıştırıyor, resim değişirken bazen hafif bi kasılma ve bazen takılma olabiliyor çok katiteli

--------------- Ekleme ---------------

bende bu telefondan kullanıyorum hiç bir sorun yok bi kaç sorun dışında onlarda şunlar : durup dururken sim kart hatası veriyor, maxicep gibi sitelere uzun uzun yorum yapıp gönderememe gibi bir durum var, oyun bulunması zor, iphone oyunları oynanmıyor, ben bi kere opera mini 5 i yükledim çok yavaş çalıştırıyor,
resim değişirken bazen hafif bi kasılma ve bazen takılma olabiliyor çok katiteli resimlerde çok kasılıyor..

richi1

Üye
Bendede bu telefondav var 2 yıl garantili aldim 1 aydir kullaniyorum güzel telefon ölü pixel yox hicbie sorunu yok

almak isterseniz sata bilirim 400 aldim 350 satarim 2 yıl garantili teknik destekli e-mail adresim [email protected] burdan ulaşabilirsiniz

veemre

Üye
hocam iki yıl garantili satış fiyatı 349 zaten sizin ikinci el fiyatı biraz tuzlu kaçmış :D üstelik peşin fiyatına 12 ay da taksit imkanı var compeq.sanalpazar.com dan bakabilirsiniz. capacitive modeli pinphone 3gs dir.

FK5896

FK5896

Üye
arkadaşlar az önce ablam sağolsun sinirlendi ve pinphone 3gs 32 gb telefonumu fena bir şekilde yere fırlattı.. :( telefonu elime aldığımda hayla çalışıyordu ekranda ışık yoktu ve ekranın yarısı gözükmüyordu :( ama telefon o kadar sağlammış ki hayla dokunmatikliği çalışıyodu.. hatta telefon biraz bükülmüştü.. telefonun o halini görünce resmen ağladım... siz siz olun bu benim mal ablam gibilere malınıza ellerini dokundurtmayın bile... şuan pisikolojim o kadar bozuk ki anlatamam.. :ağlarım: :(

ydal59

Üye
400'e alınan bir telefon 350'ye satılmak isteniyorsa,
gerçekte beğenilmediği için fazla zarar etmeden kurtulma amacı taşıyordur bence.
açıklamadan çıkan sonuç bu.
zira el değen makina ikinci eldir ve yarı fiyata bile gitmez.
yorumum tabii ki de..

veemre

Üye
arkadaş telefona alışamamış olabilir ama yüksek fiyat çekmiş ederi 220 dir. Telefonu bozulan arkadaşım compeq firmasına ulaş. Ellerinde pinphone un bütün parçaları var. Lcd ekran 50 tl dokunmatik ekran da 50 tl. Biri bozulduysa şanslısın 50 tl ye kurtarırsın. Eskisi gibi de olur. Daha önce ekranı ıslatıp dokunmatiği bozan bi kaç kişi görmüştüm forumlarda. Onların telefonlarını tamir etmişler. Normalde kendi sattıkları dışındakileri tamir etmiyorlar. Ama dediğim gibi isteyenlere yardımcı olmuşlar. İstersen bi şansını dene. İstanbuldaysan bizzat kendin götürürsün. Değilsen konuşur kargolarsın. Hallederler sanırım.

FK5896

FK5896

Üye
arkadaş telefona alışamamış olabilir ama yüksek fiyat çekmiş ederi 220 dir. Telefonu bozulan arkadaşım compeq firmasına ulaş. Ellerinde pinphone un bütün parçaları var. Lcd ekran 50 tl dokunmatik ekran da 50 tl. Biri bozulduysa şanslısın 50 tl ye kurtarırsın. Eskisi gibi de olur. Daha önce ekranı ıslatıp dokunmatiği bozan bi kaç kişi görmüştüm forumlarda. Onların telefonlarını tamir etmişler. Normalde kendi sattıkları dışındakileri tamir etmiyorlar. Ama dediğim gibi isteyenlere yardımcı olmuşlar. İstersen bi şansını dene. İstanbuldaysan bizzat kendin götürürsün. Değilsen konuşur kargolarsın. Hallederler sanırım.
bilgilendirdiğin için tşk ederim. sadece lcd ekran bozuldu.. ama bunun yanısıra kasada nasibini aldı.. artık olsa bile içime sinerek kullanamam :( en yakın zamanda ya aynısından yada 4 g modelinden alıcam.

veemre

Üye
hocam 4g modelinden alma aman diyim. Çünkü pinphone 4g diye bi model üretmedi. Türkiye de satılıyor sadece. Uydurma yani. ses kalitesi çok kötü ve düşükmüş. Çok şikayet okudum onla ilgili. Ekranı pinphone gibi filan değil. Tırnak algılayandan. Yine pinphone alırsın alacaksan durumunu bilmiyorum ama toparlatabilirsin belki deneseydin daha az maliyete çıkacaksa. Orjinal arka kapak 20 tl lcd 50 tl ama başka neresinde ne sorun var bilmiyorum tabi. İstanbuldaysan bi götürüp gösterip şansını deneseydin. Adamlar bi sürü satıyorlar bu telden. Ellerinde arızalı olanlar filan muhakkak ki vardır. Onların parçalarından filan yararlanma şansın olur belki. Ben de çift hatlı pinphone var. Yenileyeceksen ondan al istersen değişiklik olur. Menüler daha güncel dokunmatik aynı. Sensörlü uygulamalar var fazladan.

FK5896

FK5896

Üye
hocam 4g modelinden alma aman diyim. Çünkü pinphone 4g diye bi model üretmedi. Türkiye de satılıyor sadece. Uydurma yani. ses kalitesi çok kötü ve düşükmüş. Çok şikayet okudum onla ilgili. Ekranı pinphone gibi filan değil. Tırnak algılayandan. Yine pinphone alırsın alacaksan durumunu bilmiyorum ama toparlatabilirsin belki deneseydin daha az maliyete çıkacaksa. Orjinal arka kapak 20 tl lcd 50 tl ama başka neresinde ne sorun var bilmiyorum tabi. İstanbuldaysan bi götürüp gösterip şansını deneseydin. Adamlar bi sürü satıyorlar bu telden. Ellerinde arızalı olanlar filan muhakkak ki vardır. Onların parçalarından filan yararlanma şansın olur belki. Ben de çift hatlı pinphone var. Yenileyeceksen ondan al istersen değişiklik olur. Menüler daha güncel dokunmatik aynı. Sensörlü uygulamalar var fazladan.
bilgilendirdiğin için tşk ederim kardeşim. bende geçende okudum pinphonenin 3 ayrı çeşiti türkiyeye sızmış durumda.. ve eminim senin demen gibi pinphone 4 g yi henüz çıkartmamıştır. sahibinden.com a baktım pinphone 4 g diye 199 tl ye satıyolar yani orjinal pinphone değil :) normalde pinphone 300 350 tl ye satılıyor ayrıca yan sanayisinin yan sanayisini düşünemiyorum.. ve gidip yakın zamanda yenisini alıcam. :) bide çift hatlısını göz önünde bulunduracağım :) tekrardan tşkler..

veemre

Üye
önemli değil kardeşim. Çok yerde okudum pişman olma sonra diye yazayım hemen dedim :d: Bende ki çift hatlı memnunum açıkçası. Ana menüye fazladan zippo çakmak,açı ölçer,pusula, yer bulucu, sarkaç uygulamaları eklenmiş. Başka da vardır belki ama ben tek hatlının menüsünü bilmediğim için farklarını tam anlatamıyorum. Ama bi kaç yerde daha güncel olduğunu okudum. Arka kapak açılabiliyor bunda. Batarya filan değiştirmek istersen sorun olmaz. Yalnız kapağın açıldığı belli bile olmuyor açıkçası. Hatta telefon geldiğinde kapağı açamadım. Satıcıya sordum bu nasıl açılacak diye :d: Meğer arka kapakla kasa arasında tırnağımı gezdirince kapak elimde kalıyormuş :d: Güzel düşünülmüş. incelemek istediğin bi şey olursa çift hatlıyla ilgili yardımcı olurum bildiğim kadarıyla. Foto çekim kalitesi gibi filan merak ettiğin olursa.

FK5896

FK5896

Üye
önemli değil kardeşim. Çok yerde okudum pişman olma sonra diye yazayım hemen dedim :d: Bende ki çift hatlı memnunum açıkçası. Ana menüye fazladan zippo çakmak,açı ölçer,pusula, yer bulucu, sarkaç uygulamaları eklenmiş. Başka da vardır belki ama ben tek hatlının menüsünü bilmediğim için farklarını tam anlatamıyorum. Ama bi kaç yerde daha güncel olduğunu okudum. Arka kapak açılabiliyor bunda. Batarya filan değiştirmek istersen sorun olmaz. Yalnız kapağın açıldığı belli bile olmuyor açıkçası. Hatta telefon geldiğinde kapağı açamadım. Satıcıya sordum bu nasıl açılacak diye :d: Meğer arka kapakla kasa arasında tırnağımı gezdirince kapak elimde kalıyormuş :d: Güzel düşünülmüş. incelemek istediğin bi şey olursa çift hatlıyla ilgili yardımcı olurum bildiğim kadarıyla. Foto çekim kalitesi gibi filan merak ettiğin olursa.
ilk olarak sadece menüde saydığınızdan pusula var.. ve bem pinphone tek haklı olduğu için arka kapak vida ile tutturulmuş :) açık konuşmak gerekirse bir kaç sorum var :) foto çekim kalitesi aynı olsa gerek..
1. menü kaç sayfadan oluşuyor?
2.sensörlü olunlar var mı 3 d araba yarışları gibi.?
3. orjinal iphone uygulamalarını çalıştırıyor mu ?
4. tv var mı?
5 wi-fi çekim gücü nasıl ?
6. ben telefonuma opera mini 5i yüklemiştim ve hiç akıcı çalışmıyordu yani çok yavaştı çift hatlı modelinde bu problem var mı ?
son olarak fiyatı nedir :) sorular biraz fazla oldu.:ah cevaplarsanız sevinirim.. sizinde bana srmak istediğiniz sorular var mı ? şimdiden tşkler.. :)

veemre

Üye
1. menü 3 sayfa tabiki simgeleri yer değiştirip taşıyarak on sayfaya kadar çıkarılabiliyor. Tabi yine menüye yeni simge atama olayı yok.
2. Sensörlü oyun olarak içinde yüklü zar atma oyunu var. Su kayağı var. Bi de roll top diye bi şey var. Telefonun hareketiyle topu deliklerden kurtarıp çıkışa ulaştırmaya çalışacağın tarzda bi şey. Bunun dışında oyun yok sensörlü olarak. Zippo yu filan saymadım tabi. Ama bildiğim kadarıyla yüklenebiliyormuş sensörlü oyunlar. Öyle duydum ama denemedim.
3. hiç bir iphone taklidi iphone uygulamalarını çalıştırmaz kardeş. İphone uygulamaları ipa uzantılıdır. Bu telefon ve diğerleri ise java tabanlıdır ve jar yada jad uygulamaları yükleyebilirsin. Onlardan da tabi ekran çözünürlüğüne uygun ve tam dokunmatik olan oyun ve programları bulman gerekiyor. Ama java uygulamaların hepsi ücretsiz olduğu için elime geçtikçe deniyorum.
4.tv yok.
5. Wifi çekimi iyi sanırım. Ben modemden 3 oda ötedeyim arada biraz fazla duvar var. Tek sinyal çekiyor. modemin yanına kadar gidince çekiyor. Ama wireless ı çok fazla kullanma şansım olmadı. Akşama kadar bilgisayar da olduğum için :D
6. İçinde bi opera mini yüklü ama versiyonunu inan bilmiyorum. Dediğim gibi çok fazla da denemedim.
7. Fiyatı compeq den alacaksan iki yıl garantili, faturalı ve imei kayıtlı 349 tl. Yine 4gb kartla. Ama şu an ellerinde kalmamış.
soruların cevaplarından bazıları orada özellikler de yazıyor videosu da var sayfaya bi bak şurdan.

opera 5.0 yüklüymüş ama hızını bilmiyorum. Çok kullanmadım ama yavaş gibi geldi bana. Belki dediğin gibidir. 4.3 yüklesek daha iyi olur belki. Bi d son olarak eğer daha farklı bi şey almayı düşünüyosan. Araştırırken şöyle bi telefon gördüm .Özellikleri süper bi i-phone 4 taklidi. Windows mobile 6.5 işletim sistemi var. Ekran yine parmak eti algılayan multitouch. yazanlar doğruysa iphone uygulamalarını ipa uzantılı açıyor olabilir. Bi incele istersen yurt dışından getiririm filan dersen. Ama Türkçe dil yok herhalde.

fiyatı da 150 dolar olacak. En üstteki 250 dolar yanlış yazılmış.

FK5896

FK5896

Üye
1. menü 3 sayfa tabiki simgeleri yer değiştirip taşıyarak on sayfaya kadar çıkarılabiliyor. Tabi yine menüye yeni simge atama olayı yok.
2. Sensörlü oyun olarak içinde yüklü zar atma oyunu var. Su kayağı var. Bi de roll top diye bi şey var. Telefonun hareketiyle topu deliklerden kurtarıp çıkışa ulaştırmaya çalışacağın tarzda bi şey. Bunun dışında oyun yok sensörlü olarak. Zippo yu filan saymadım tabi. Ama bildiğim kadarıyla yüklenebiliyormuş sensörlü oyunlar. Öyle duydum ama denemedim.
3. hiç bir iphone taklidi iphone uygulamalarını çalıştırmaz kardeş. İphone uygulamaları ipa uzantılıdır. Bu telefon ve diğerleri ise java tabanlıdır ve jar yada jad uygulamaları yükleyebilirsin. Onlardan da tabi ekran çözünürlüğüne uygun ve tam dokunmatik olan oyun ve programları bulman gerekiyor. Ama java uygulamaların hepsi ücretsiz olduğu için elime geçtikçe deniyorum.
4.tv yok.
5. Wifi çekimi iyi sanırım. Ben modemden 3 oda ötedeyim arada biraz fazla duvar var. Tek sinyal çekiyor. modemin yanına kadar gidince çekiyor. Ama wireless ı çok fazla kullanma şansım olmadı. Akşama kadar bilgisayar da olduğum için :D
6. İçinde bi opera mini yüklü ama versiyonunu inan bilmiyorum. Dediğim gibi çok fazla da denemedim.
7. Fiyatı compeq den alacaksan iki yıl garantili, faturalı ve imei kayıtlı 349 tl. Yine 4gb kartla. Ama şu an ellerinde kalmamış.
soruların cevaplarından bazıları orada özellikler de yazıyor videosu da var sayfaya bi bak şurdan.

opera 5.0 yüklüymüş ama hızını bilmiyorum. Çok kullanmadım ama yavaş gibi geldi bana. Belki dediğin gibidir. 4.3 yüklesek daha iyi olur belki. Bi d son olarak eğer daha farklı bi şey almayı düşünüyosan. Araştırırken şöyle bi telefon gördüm .Özellikleri süper bi i-phone 4 taklidi. Windows mobile 6.5 işletim sistemi var. Ekran yine parmak eti algılayan multitouch. yazanlar doğruysa iphone uygulamalarını ipa uzantılı açıyor olabilir. Bi incele istersen yurt dışından getiririm filan dersen. Ama Türkçe dil yok herhalde.

fiyatı da 150 dolar olacak. En üstteki 250 dolar yanlış yazılmış.
çok tşk ederim kardeşim çift hatlı pinphonenin videosunu izledim gerçekten güzel telefon :) en kısa zamanda gidip incelicem:) tekrardan çok çok tşk ederim :)

veemre

Üye
önemli değil arkadaşım. :oke:

lucifer666

Üye
Ben kullanıyorum 2 haftadır. Bazen sim koy diyor. Home tuşu iphone kadar değil, yani tümleşik değil ve heran bozulabilir hissi veriyor. dokunmatiği iyi derecede. Mp4 oynatıyor ama yüklü dosya ise oynatamıyor. Ana ekrana uygulama atamıyorsun. Java uygulamalarını klasöründen java box'a atıyorsun. Bazen hesap makinasında yan dönüyor, bazen dönmüyor. Menüler ve işlevleri iphone'a çok benzer. Türkçeleştirmesi iyi değil, inglizce kullanıyorum. Slide To unlock yazısı telefon Türkçe olsa bile bu şekilde yanıyor. Fm radyo 10 adet favori radyo ekleyebiliyorsun ama yönetimi biraz zor. Radya frekansı eklemesi kolay ama favorilerde gezmek biraz uzatıyor işi. Hadsfree konuşuyorsun ama kulaklıktan ben konuşamadım.

quaresma_7

Üye
arkadaslar bende pinphone3gs war satıyorum yaklasık 1 ay kullandım 300tl almıstım telefonda çizik bulamazsınız tertemiz yalnız telefonda bi sorun war sim kart okuyucusunda problem war bazen sim kartı takın diyo yaptıracaktım ama güvendıgım bı telefoncu bulamadıgım ıcın yaptırmadım ekranı sarhp ekran multıtock telefonda baska hic bir sorun yoktur

FK5896

FK5896

Üye
En sonunda... :) yeni bir pinphone aldım.. öncekinden farkı 1.2.3 versiyyonunun yüklü olması. :) yeni versiyonun özelliği orjinal iphone daki gibi menüde arama bölümü olması. ve yine orjinalindeki gibi mesajlaşırken mesajların baloncuklarla gösterilmesi... birde diğer iphonemden farkı şimdiki iphonemin siyah olması :) .. bu arada birşeyin farkına vardım diğer iphone mda resim geçişleri çok yavaştı.. ama şimdi öyle değil :) eskisinden kat kat daha çok hızlı...şimdi bu iphone numun tek bir problemi var oda "Sim i takın" hatası vermesi önceki iphone numdada vardı bu problem yarın götürüp sorucam bu problemin neden kaynaklandığını :) bu arada diğer iphone muda aldığım yere tamir etmeleri için verdim onlarda servise göndermişler .. toplam 100 tl ye maal oluyor.. :) bir an 2011 yüzüme gülmecek sandım :)