Pil Yüzdesini % kolay şekilde bara koyma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Pil Yüzdesini % kolay şekilde bara koyma
Pil Yüzdesini bara kolay yoldan çıkarmak için aşağıdaki murattiy klasörünü indirip zipten çıkarıp telefona atın.(uygulama içinde Aegisctl +inception+system-ui kurulum ve aktive içerir)

sonra terminali açıp

1- " devel-su " yazıp enter

2- password için : " rootme " yazıp enter

sonra

3- " cd /home/user/MyDocs/murattiy " yazıp enter

sonra

4- " sh 2 " yazıp enter

sonra seçenekler gelecek 1.seçeneği seçip sorulan talimatları uyun en son başarıyla tamamlandı aktive dedikten sonra tekrar terminale tekrar
" sh 2 " yazın enter yapın ve 3.seçeneği seçin işlem sonrası pil yüzdesi aktive olacak

Uploaded with

MertcaN9

Üye
hocam en çok istediğim şey buydu üst bara değilde bataryanın yanına konulsaydı keşke neyse o kadar da önemli değil o hocam bir ss koyarmısınız bir de ana ekran ayarları vs.. uygulamalar ile çakışır mı bu ?

- - - Eklendi - - -

pil yüzdesi bataryanın yanına mı geliyor yoksa bara mı ?

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
resim koydum açıklayıcı olmuştur

MertcaN9

Üye
aktive edildi diyor başarılı bir şekilde ama gelmiyor hocam bataryanın yanına qtweak programı da mı kurulu olması lazım ?

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
Bana ne yaptigini anlatip ekran goruntuju gonderirmisin

MertcaN9

Üye
hocam aynen dediklerinizi uyguladım kök dizine attım dosyayı terminalden komutları girdi işte 1 e bastım sonra inception active oldu sonra y li sorular filan geldi hepsini onayladım aegisis mi ne o da kuruldu sonra sh2 yazdım tekrar 3 e bastım işte root filan yazdım bataryada başarılı dedi exit dedim çıktım ama hiç bir değişiklik yok

[ENGİN]

Üye
cihazı yeniden başlattın mı?

murattiy

Üye
    Konu Sahibi
root lar için rootme yazman gerek ?

MertcaN9

Üye
oh be sonunda oldu üst barı komple değiştirdik saolsun mert hocam sayesinde süper oldu kendisine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...