Lumia Black güncelemesine geri döndüm pil tasarrufu çalışıyordu. Ardından OTA'dan Lumia Cyan güncellemesi yaptım pil tasarrufu yine çalışıyordu. Gelen uygulama güncellemesi ile pil tasarrufu güncellendi ve çalışmaya devam etti. Bir süre sonra tekrar denedim yine işlevsiz hâle geldini gördüm, ne ekran ışığı kısılıyor ne de tuş ışıkları kapanıyor aynı. En sonunda tekrar Lumia Black yükleyip hemen ön izleme sürümünü yükleyeceğim onda bir sorun yoktu.
Abi bazı konularda dandroid bile daha stabil Mesela o en azından tüm cihazlarda kasıyor bizde o da belli değil
Kimin başına be geleceği belli değil. Şu 8.1 den beri maşallah sistemin içine çöp soktular. Daha da sabit çalışan cihaz yok. Amberden bu yana daha stabil model göremedim Herkeste farklı bir sorun. Umudumuz Windows 9
Abi bazı konularda dandroid bile daha stabil Mesela o en azından tüm cihazlarda kasıyor bizde o da belli değil
Kimin başına be geleceği belli değil. Şu 8.1 den beri maşallah sistemin içine çöp soktular. Daha da sabit çalışan cihaz yok. Amberden bu yana daha stabil model göremedim Herkeste farklı bir sorun. Umudumuz Windows 9
bendeki 1020 ye hiç beta kurulmadı ve sorunsuz olarak çalışıyor şunada cyan kurulu ekranda benim karlıaştığım takılamların hiç biri yok yani çok nadir bazı sorunlar vardır belki ama denk gelemdi hiç
Sorunumuz takılma değil ki.hiç takıldığını görmedim.
Sorunlar var yok değil.
Ama en basitinden güç tasarrufunda ışığın artık kısılmaması ilginç bi durum.neyse ya sabır
Sorunumuz takılma değil ki.hiç takıldığını görmedim.
Sorunlar var yok değil.
Ama en basitinden güç tasarrufunda ışığın artık kısılmaması ilginç bi durum.neyse ya sabır
takılma derken ana menüye dönüşte 1-2sn live tilelerin yavaş hareket etmesinden bahsediyordum başınıza gelmiştir, ışık sorunu herkezde yok veya sadece cyan ve gdr 1 kuranlarda bende sadece gdr1 var, demin cyan yüklü 1020 de pil tahaffunu yeni denedim ekran kararmıyor dediğiniz gibi acaba 1520 de nasıl