Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Picsel Smart Office v1.02(7) Symbian^3 Signed [Resmi Türkçe]
Sponsorlu Bağlantılar
cemlist
Üye
kardeş teşekürler pr anna da gelince bizim tel en iyisi olacak ..
tequilaq
Üye
özellikle görsellik ve hız açısından quick officeden çok daha iyi geldi bana da..sağolasın eline sağlık
selbar33
Üye
ben satır ve sütunları genişletmeyi ve daraltmayı çözemedim,
bunu yapabilen varmı
camgibi
Üye
süper kullanışlı bir program emeği geçen arkadaşa teşekkür ederim
n95esk
Üye
Valla on numara bi program emeğe teşekkürler .
synergy11
Üye
Teşekkür ettim
heavenhawk
Üye
Teşekkürler
repcic
Üye
emin ol çok işime yarayacak ,çok sağol
gokser01
Üye
çok hızlı,emeği geçen arkadaşa teşekkürler...
ugur_6565
Üye
tşkler
serinaga
Üye
SON DERECE BAŞARILI, emeğine sağlık ...
yakamozkurdu
Üye
Yeni C7 kullanıcısıyım.Bilgisayara kaydedip telefonun hangi klasörüne atarak install yapacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.
İhtiyar birisi olarak siz yeni nesilden öğreneceğimiz şeyler var.
Yeni C7 kullanıcısıyım.Bilgisayara kaydedip telefonun hangi klasörüne atarak install yapacağım? Yardımcı olursanız sevinirim.
İhtiyar birisi olarak siz yeni nesilden öğreneceğimiz şeyler var.
neresine attığınız önemli değil önemli olan attığınız yerden telefonun dosya yöneticisini kullanarak bulmak, yada telefona atmaya gerek yok ovi suite yüklerseniz indirdiğiniz .sis .sisx yada .jar dosyalarına fare ile sağ tıklarsanız ovi suite ile yükle seçeneğini görürsünüz.
ardentanarchy
Üye
Çok başarılı bir program. Teşekkürler.
moscow89
Üye
_ardaa
Üye
bunun bir özelliğini merak ettim, bu uygulama ile bir resim açın ve telefonu yan çevirin üstte ekstra seçenekler çıkıyor, bu seçeneklerden biri de altında 3D gözlük resmi olan 3 boyut seçeneği, seçince 3 boyutluymuş gibi oluyor ama gerçekten de 3 boyutlu oluyor mu merak ettim elimde hiç 3D gözlük yok olan varsa deneyebilir mi?
noar
Üye
Tek eksigi sifreli word, excel dosyalari acmamasi. hata vermesi
venusutarit
Üye
Çok teşekkürler bir ara Nokia'nın kini satın almayı düşünmüştüm artık gerek kalmadı
quantum1
Üye
valla çok teşekkür ederim , gerçekten tam işime yarar program yapanında buraya koyanında eline sağlık.
dolum
Üye
5800 da desteklenmeyen dosya sistemi diye hata veriyor. Yardımcı olurmusunuz.