photoshop

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
photoshop
Arkadaşlar netbooka photoshop yüklenir mİ? bazı sitelerde yüklenir diyo bazı sitelerde yüklenmez diyolar.
netbooku olup photoshop yazılımını yükleyen var mı?
-2CB ram
-1.66GHZ hız
-512MB gma 3600 ekran kartı

Superfan

Superfan

Üye
Photoshop ile grafik ve resim düzenleme işlerini giderebilirsin.Ama ekran hd olmadıkça grafikle uğraşılmaz.Kısacası boş yere yükleme.Çok zorlanacaktır.İşlemci / Ram ve ekran yetersiz.

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
işlemci neysede 512MB ekran kartı ile 2CB ram az mı?

Superfan

Superfan

Üye
Ram belki yeter.Zaten ekran kartı önemli değil.Grafik için işlemci ve ekran gerek.

lolaman

lolaman

Üye
Bilmem ama ben eski celeron 1gb ramli bilgisayarımda cs4 ile güzel çalışmalar yapıyodum sayfalara profil resmi falan kendi resimlerimi kendim yapardım :D ah anılar şimdi beni paintci çocuk diye anıyolar forumda :D

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş Cs4 ü kuzenim 1,6 ghz işlemcili 512 m ramli 128 m ekran kartı (intel) de çalıştırıyordu c 5 ve 6 zorlar ama cs4 ü kesin çalıştırır olmassa cs 3 de yükleyebilirsin

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
saolun bende cs3 indirmeye karar verdim. cs5-6 ne farkları var.

ugur1000

ugur1000

Üye
çok yok aslında profesyonel işlerle ugrasmıyosan cs 3 en iyisi

Joker.

Joker.

Üye
Facebook vb siteler için kendind foto yapıcaksan c3 işini rahatlıkla görür photoscapede olurda o baya ezik o çoğu işler için benim eski pc seninde 5 kere cebinden çıkartı eski pc tabi .cs4 kullanıyodım :ehe

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Photoshop Elements diye hafifletilmiş versiyon var. Kardeşimin Netbookunda kurulumu geldi. Normal sürümde gerçekten çok zorlanacaktır.

mrt-06

mrt-06

Üye
    Konu Sahibi
yok kurulu değil ben indiricem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt