PhotoShop Bölmü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Çok güzel çalışmaların var tebrikler canım benim...

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Abi

- - - Eklendi - - -

Ozan, Emrgncy112, Byhaydar, nsekiz, 23palulu23, m.murat.95, san an, KayraBey, .SeRDaR., Türe, Mert045, TheFenomen, asigsasi, papakudioflu, alpayoktay, Frittvilt, 1STayTRue35, Pondusss, .Kerasus., sonuc, [ENGİN], 15097, Ruhanist, mstf_l, Rambo_FT, marist, spy ghost, sürmenaj6169, Joker.

Kişiler okumuş Ozan Abide Okumuş Bir Cevap Verin Artık

• Beğen
Tepkiler: bill_
bill_

bill_

Üye
bencede açılmalı gerekli bi bölüm

Consul9

Consul9

Üye
Bence gereksiz.Teknoloji tabanlı bir siteye photoshop bölümü açmak mantıklı olmaz.Zira sadece bu iş için yapılan belli başlı siteler var oralarda çalışmalarınızı paylaşırsınız.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bence gereksiz.Teknoloji tabanlı bir siteye photoshop bölümü açmak mantıklı olmaz.Zira sadece bu iş için yapılan belli başlı siteler var oralarda çalışmalarınızı paylaşırsınız.

Katılmıyorum çünkü teknoloji ile alekası olmaya sitelerde bile var ve çağımızda kullanımı yaygınlaşan bir program

asigsasi

asigsasi

Üye
evet bence de gerekli ve 2 adet bu işten anlayan modaratör olması lazım

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet bencede çok güzel olur,benim gibi meraklı ama hiç bilmiyenlerin anlayacağı şekilde anlatımlar olursa harika olur.pc de photoshop 7 kurulu.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım en fazla 6 vardı :] 7 nasıl çıktı anlamadım

Ozan

Ozan

Admin
Web Tasarım, Grafikerlik ve Programlama

Bölümü, grafik tasarım konuları için uygun ve yeterli diye düşünüyorum, bu kategori altına Photoshop diye alt bir kategori de açabiliriz ama bölümde 10-20 konu olduktan sonra hiçbir anlamı da yok.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Yavaş Büyür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt