Photon 2.0 - OFW - Nokia 5800, 5530, 523x, X6 - All RM

Sponsorlu Bağlantılar

cafer-abi

Üye
    Konu Sahibi
Photon 2.0 - OFW - Nokia 5800, 5530, 523x, X6 - All RM
İnternet sitelerinden birinde gördüm bu gün. sanırım 2012 çıkışlı imiş. capsler falan hoşuma gitti fakat kaydolup nasıl bir şey olduğunu öğrenemedim. çözebilecek ve türkçeleştirebilecek bi coder imiz varsa bence denemeye değer.

ram 67. bence bi denemek gerek yine de.. Yardımcı olabilecek birileri var mı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
ben kullandım bu cfw yi beğenmedim

----------Eklendi @ 22:10:19 ---------- Yazıldı @ 22:09:35 ----------

ayrıca bir sürü biz türklerin yaptığı cfw varken yabancıların cfwsine ne gerek var

Mert045

Mert045

Üye
Usta o kadar da güzel sayılmaz be . Bunun yerine adam gibi türk cfw leri var onları kullan.

Ali Emre Çirik

Üye
kabız civciv ofw linkini versene

cafer-abi

Üye
    Konu Sahibi
zaten çok yüksek bi performans beklemiyorum. fakat ilk cwf sinde bi stabilite vardı. stabil performansı kolay kolay yakalayamıyorum türk cwf lerinde. bir de bug olayı var tabii..

ltfcn01

ltfcn01

Üye
@cafer-abi
yanlış düşünüyorsun bence sen ben türk cwf lerini test etmesek hataları söylemesek buglar düzelmezki sonuçta bug kontrol edici programlar yok kullanıldıkça buglar ortaya çıkıp düzeltilir önemli olan ilgili bir cfw yapan ustanın cwflerini kullanıp onlara bug söylemelisin.

punemr123

punemr123

Üye
ben bunu kullaniyom ram 71 gordum ama pil modu var tel hizli deil ofwler arasinda iyi denilebilir.Ama c6v41 cok daha hizli bence .zaten bir hafta icinde T.C.K. yi yukleycem flash atmaya deger mi dersen deger ama omnia ev ekrani atarsan

Ene524

Ene524

Üye
Denemeye değer 71 mb ram çok iyi bence.

nefrt

nefrt

Üye
Bunun linki var mı elinizde. ben bulamadım

Üst Alt