Photo Filtre Studio X (10) Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim... :oke:

ashleymiley

ashleymiley

Üye
sağol kardeşim !!!

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

oylumsunarer

Üye
programı ındırdım ama türkçe yapamadım en olana sağa tıklayıp kopyalayıp x olana sağa tıklayıp yapıstır mı dıyoruz cunku oyle turkce olmuyor benmı yapamadım:)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siz Türkçe yapamamışsınız... Yazdığımı aynen uygularsanız yaparsınız. Ekran görüntüsü herşeyi anlatıyor. Ekran görüntüsü sistemime ait...

Adilx05

Adilx05

Üye
İllaki Denemedir bu Ama Güzel....

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

oylumsunarer

Üye
aynen yaptım nıye türkçe olmuyor

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben yapıyorum oluyor. Kaçtane arkadaşıma gönderdiysem yaptı oldu. Problem sizde...

kemaltut

kemaltut

Üye
aynen yaptım nıye türkçe olmuyor

Arkadas program files .photo filtre studioX icinde StudioEN.plg dosyasını sil türkce yamayı yapıstır
belki sorunun cozulmus olur ben aynı işlemi yaptım turkce oldu bilgin olsun

Bu arada resim boyutlarını kaça kaca yapıyorduk bilgisi olan kutfen yardım edebılırmı

tesekkürederim.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe çeviri :

photo filtre studio x (10) klasörü içersindeki 'studioen' dosyasını kopyalayıp c:\program files\photofiltre studio x içersine yapıştırınız... Daha sonra programı açtığınızda türkçe halde kullanabilirsiniz...

...

lanetlimeleq

Üye
türkçeye nası çewircez ya 3saattır uqraıorm bnırı bana yarDım éTsiNNnn noLRR

aylin_x

Üye
programi türkce kullanamiyorum yardimci olursaniz sevinirim simdiden tsk

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
PhotoFiltre Studio (10) klasörü içersindeki 'studioen' dosyasını kopyalayıp c:\program files\photofiltre studio içersine yapıştırınız.

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Türkçe çeviri :

photo filtre studio x (10) klasörü içersindeki 'studioen' dosyasını kopyalayıp c:\program files\photofiltre studio x içersine yapıştırınız... Daha sonra programı açtığınızda türkçe halde kullanabilirsiniz...

...

lorde

Üye
s.a ya yapamadım bi yardımce olun lütfen acil lazım çok acil

--------------- Ekleme ---------------

çok acil arkadaşlar lütfenn!!!!

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Neyini yapamadın ? Herşey açık açık yazıyor.

nblmbn

Üye
benim işletim sistemim windows 7. ve türkçe yapamıorum hata verio win 7 uyumlu türkçe yamasını paylaşabilir misiniz lütfen bekliorum

lorde

Üye
abicim türkçe yapamıyom çok uğraştım hangisini hangi dosyanın içine atsam da olmıyo ya ben biraz geri kafalıyım k.bakmayın biraz detaylı anlatabilirmisiniz çok teşekkür ederim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
StudioTR.plg dosyasının adını StudioEN.plg yapın, sonra programın kurulu olduğu dizindeki StudioEN.plg dosyasını silin ve yeni dosyayı oraya kopyalayın.

Üst Alt