Phonex ile flash atma yarım kaldı tlf açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tolga72

tolga72

Üye
    Konu Sahibi
Phonex ile flash atma yarım kaldı tlf açılmıyor
:bilmmPhonex programını kullanarak dku-2 kablo ile N70 telefonuma flash attım falsh atma işlemi yarıda kaldı telefon açılmıyor. Tekrar falsh atayım düzelir dedim bilgisayar usb aygıtı tanınmadı uyarısı verdiği için flash atmadım

sanırım phonex telefonu yakalıyamıyor bu hatayı aldım
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
--- Press phone's power button! ---
ERROR: Failed to set phone to flashmode

Telfonu dku2 kablosu ile bilgisayar bağladığımda usb aygıtı tanınmadı uyarısı veriyor.
daha evvel telefona başarılı olarak flash yüklemiştim şu an ne yapacağımı bilmiyorum tıkandım kaldım. Yardımlarınızı bekliyorum.:bye2:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
Phoenix ile ölü flash atmayı deneyin

Telefonunuzdaki versiyonu veya daha üst versiyonu yükleyin eski versiyonu yükleyemez.
telefon kapalı iken.phoenix programını çalıştırın. manage connection menusunden no connection satırını yukarı alıp aplly deyin ve close ile kapatın.Şimdi open product kısmına tıklayın ve

RM *** (E71için RM-346)kodunu seçin ve ok deyin.,
şimdi Flashing menüsüne basın ilk sıradaki Firmware Update'e basın.product kode satırının sagındaki ... kutucuguna basın ve turçe dil kodunu secin.Sonra dead phone USB flashing kutucugunu işaretleyin

şimdi usb kablosunu bağlayın.

ve REFURBİSH tusuna basın
Birazdan güç tusuna basmanızı isteyince power tusuna kısa süreli basıp bırakın yüklemeye devam edecektir.bira uzun sürecektir.tepki vermiyor diye hemen kabloyu sökmeyin.biraz sonra yükleme başlayacaktır.
Kolay gelsin.

tolga72

tolga72

Üye
    Konu Sahibi
aatolga yardımın için teşekkür ederim. ama olmadı
flash yarıda kaldımı box aleti olmadan yapılabileceğne inanmıyorum.
çünkü denemediğim yol kalmadı ama yapamadım tam 3 gün uğraştım sonunda telefoncuda yaptırdım box ile

flash atıpta yarıda hata veren telefona box suz tekrar falsh atıp başarılı olan varsa nasıl yaptıpını detaylı anlatırsa
bir çok insan faydalanır. saygılar

guvenkaya

guvenkaya

Üye
telefonun bataryasini cikar navfirmden telefonunun son yazilimi indir phoenixi calistir sonra manage connexion gir usb ye delete yap aply close sonra asagida non connet yaziyorsa devam file open product telefonun rmsini bul sec sonra flashinge bas sonra firmware upgardeye bas firmwareni sec hemen altinda kucuk kutucuk var onu isaretle rubsih bas sonra telefonu usbye bagla sonra sarja tak sonra bataryayi tak acma kapama dugmesine dokun basili TUTMA sonra yukleyecektir ben bu sekilde cok telefonu calistirdim

UmTßrkY

UmTßrkY

Üye
sanırım sana yardım edecek kimse yok :)

tolga72

tolga72

Üye
    Konu Sahibi
@guvenkaya
Teşekkür ederim
Telefoncuda box ile flash attırdım. ama
senin bu cevabını yanımda arşivleyecem ileride lazım olabilir.
ilgin için tekrar teşekkür ederim.:op: Teşekkür butonunu bulamıyorum :off:

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
arkadaşlar ben nokia softwarden format atıyodum kablo çıktı daha öncede çıkmıştı phoenixle düzeltmiştim ancak şimdi telefona format atmıyor lütfen yardım edin :( :(

ademz

Üye
telefonun bataryasini cikar navfirmden telefonunun son yazilimi indir phoenixi calistir sonra manage connexion gir usb ye delete yap aply close sonra asagida non connet yaziyorsa devam file open product telefonun rmsini bul sec sonra flashinge bas sonra firmware upgardeye bas firmwareni sec hemen altinda kucuk kutucuk var onu isaretle rubsih bas sonra telefonu usbye bagla sonra sarja tak sonra bataryayi tak acma kapama dugmesine dokun basili TUTMA sonra yukleyecektir ben bu sekilde cok telefonu calistirdim

The flashing failed. Do you like to retry the flashing?

HRESULT 0x84210027 (-2078212057)

Firmware updating failed. Error 0x8401F141 - Flash: Boot rom was not detected after phone boot up. Unable to start flashing.

aynısını denedim bende böyle hata veriyor yardım edebilirmisiniz...

toretto-

Üye
dostum sen harika bi adamsın.allah razı olsun senden dediklerinin hepsini yaptım telefon açıldı.

yolcu_bir

Üye
allah razı olsun o kadar ugrastım oldu sayende

seko_22

Üye
telefonun bataryasini cikar navfirmden telefonunun son yazilimi indir phoenixi calistir sonra manage connexion gir usb ye delete yap aply close sonra asagida non connet yaziyorsa devam file open product telefonun rmsini bul sec sonra flashinge bas sonra firmware upgardeye bas firmwareni sec hemen altinda kucuk kutucuk var onu isaretle rubsih bas sonra telefonu usbye bagla sonra sarja tak sonra bataryayi tak acma kapama dugmesine dokun basili tutma sonra yukleyecektir ben bu sekilde cok telefonu calistirdim
allah senden razı olsun 2 gün uğraşdım telefoncuya götürdüm kimse yapamaz dedi işde bi yer var ora kapalı dedi bakırköyde sora geldim kendim yaptım nokıa x5-01 modeli çok teşşekkürler

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
iyi günler bi türlü başaramadım win7 64bit kullanıyorum ondan olabilir mi bi de bişey soracam bataryayı taktığımız gibi mi açma tuşuna dokunuyoruz yoksa birkaç saniye bekliyor muyuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt