Uygulama Phone Booted Bildirimi

Sponsorlu Bağlantılar

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Phone Booted Bildirimi
Atrix 4G Rootlu Stock Rom kullanıyorum. Telefonu açtığımda " PHONE BOOTED!!! " bildirimi geliyo. Sebebi ne olabilir?

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Up up

burhankoxp22

Üye
yorum yapayım sonra cevap vermiyorlar felan demeyin :) telefona farklı bir recovery yüklemesi yaptın mı booted yazısı ne zaman cıkmaya başladı

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Bootloader kilidi açık değil ve orjinal recovery kullanıyorum

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
aynı sorun bendede bugün başladı sebebi nedir acaba bi uygulama yükledik diyemi böyle oldu?

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Rootluysa genelde alternatif task managerlardan dolayı oluyomuş. Ya da sistem açılınca aktif hale gelen uygulamalardan dolayı

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
benim telefonum rootlu değil :( lütfen biri yardım etsin

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığın programlar ne? Ben wipe data/factory reset yaptım düzeldi. Önemli bi sorun değil galiba, dene istersen. Yine düzelmezse orjinal yazılımı flaşlarsın

burhankoxp22

Üye
o kadar byük bir sorun degilmiş kendinize dert edinmeyin telefonunuzdan sogursunuz .)

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Aynen ama sebebini bilmek isterim, sorun sorundur :)

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
Kullandığın programlar ne? Ben wipe data/factory reset yaptım düzeldi. Önemli bi sorun değil galiba, dene istersen. Yine düzelmezse orjinal yazılımı flaşlarsın

wipe data nasıl yapacam bide yaparsam yükledigim uygulamalar gidermi?

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar>Gizlilik>Fabrika Ayarlarına Sıfırla. Uygulamalar gider fakat Go Backup ile yedeğini alabilirsin. Ya da telefonunu recovery mod da açıp wipe data/factory reset bölümünden yapabilirsin

• Beğen
Tepkiler: van_helsing7677
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
çok teşekkür ederim artık öyle yapacağım:)

Kytos

Kytos

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim ama eski uygulamalarını yüklemesen daha iyi bence :)

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
Dediklerini yaptim sorun kalmadi:)

Üst Alt