Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Phoenix V.2012.50.001.49220 + Türkçe Yama + Resimli Kullanım
Sponsorlu Bağlantılar
dj_onur
Üye
tr yama yı su sekilde yapın tryama.exe yi winrar ıle acıp phoneix klasörune atın tr olacak program.bende bu sorunu yasadm anlattgm gbı yaptm oldu
dead yapıyorum zaten telefon tarih yazma bölümüne geldiğinde donuyor ve kapatıyor kendini bu yüzden yazılımsal diye düşüyorum ve atmaya çalısıyorum ama atmıyo bi türlü
dead yapıyorum zaten telefon tarih yazma bölümüne geldiğinde donuyor ve kapatıyor kendini bu yüzden yazılımsal diye düşüyorum ve atmaya çalısıyorum ama atmıyo bi türlü
Navifirmden indirdiğin variantların/dosyaların bulunduğu klasörü telefonuna uygun RM-... olarak adlandır ve bu klasörü C/Program Files/Nokia/Phoenix/Products klasörünün içine taşı.
Reşwan
Emekli Yönetici
Teşekkürler eline sağlık
arslanla
Üye
haqanguven
Üye
Konu Sahibi
rica ederim
vatan150
Üye
kardes benim tel c6 01 hack sız bu progam ne işe yarar bi solermisin
Ben cevaplamaya çalışayım,bu program ile cihazın yazılımını tekrardan (elindeki dosyalarla)flash atmak yöntemi ile yenileyebilirsin,ayrıca üzerinde oynama(modifiye)yapılmış cfw dosyalarını yükleyebilirsin
Software95
osmanosman...
Üye
kardes telefona cfw yukledigim zaman(c6 01)telefonun cokmecihtimali varmis o yuzden yukleyemiyorum ama evols cok hosuma gidiyo biraz bilgi verebilir misin cok acil...
Dereck
Üye
türkçeleştirmek için çok fazla dosyayı düzenlemek gerekiyor emek sarfetmişsiniz gerçekten teşekkürler..
yesilyol22
Üye
Teşekkürler arkadaşlar güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık.
- - - Eklendi - - -
Selamun aleyküm Arkadaşlar Waiting for USB device... diye bir yazı çıktı yaklaşık yarım saattir bu şekilde ve hiç bir ilerleme yok yardımcı olursanız sevinirim
kardes telefona cfw yukledigim zaman(c6 01)telefonun cokmecihtimali varmis o yuzden yukleyemiyorum ama evols cok hosuma gidiyo biraz bilgi verebilir misin cok acil...
Teşekkürler arkadaşlar güzel bir paylaşım olmuş emeğinize sağlık.
- - - Eklendi - - -
Selamun aleyküm Arkadaşlar Waiting for USB device... diye bir yazı çıktı yaklaşık yarım saattir bu şekilde ve hiç bir ilerleme yok yardımcı olursanız sevinirim