phoenix ile flash atarken refurbish yerine software updateye basmak ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
phoenix ile flash atarken refurbish yerine software updateye basmak ?
Arkadaşımda c7 charcoal black var ve bu forumdan orjinal anna download linklerinden indifip flash atıyordu. Refurbishe basacağına software updateye bastı ve anna yükledik ve gayet stabik çalıştı ? Ne demek şimdi bu flashlamıs oldukmu ?

serkanet

Üye
önceki sürüm ile anna dosyaladını değiştirmiş oldun veri kaybı yaşamamış oldun telefon kökten silinmedi ama güncellendi yazılımın flash tabiki en sağlıklısı ama çalışıyorsa kullan derim

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
önceki sürüm ile anna dosyaladını değiştirmiş oldun veri kaybı yaşamamış oldun telefon kökten silinmedi ama güncellendi yazılımın flash tabiki en sağlıklısı ama çalışıyorsa kullan derim
telefonuna kan geldi kasma vb. Yok çok güzel çalışıyor. O zamn bundan sonra software updateye basmak daha mantıklı. Ama kalpten gidiyoduk aha yanlış tuşa bastık diye bastıkdan sonrada elleyemedik telefona elleseydik komple gidecekti :) bekledik ve tel açıldı. Sağol bilgin için.

serkanet

Üye
türkçesi zaten yazılımı güncelle demek yani mevcut olan yazılımı güncelle demek ama refurbish in türkçesi yenilemek demek birisi güncelliyor birisi flashlıyor ;)

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
türkçesi zaten yazılımı güncelle demek yani mevcut olan yazılımı güncelle demek ama refurbish in türkçesi yenilemek demek birisi güncelliyor birisi flashlıyor ;)
teşekkürler ama tercihim software update bundan sonra tekrar teşekkürler :oke:

serkanet

Üye
rica ederim ama refurbish tavsiye ederim her zaman :oke:

ekorotti

ekorotti

Üye
beyler bende e72me hackli fw yukledim bugun
refubishle amaturkce dil secenegi yok klavyedeki kombinasyonlar bozuldu nas'il turkce hackli fw bulucam :S

serkanet

Üye
riskli derken ne riski ?

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
riskli derken ne riski ?
sonuçta flashlamak riskli oldugu için e flaşlama tuşuda refurbish olduguna göre software update tuşudamı aynı işlevi görüyor. ?Refurbish tuşu flashlama esnasında telefona ne kadar zarar veriyorsa software tuşudamı aynı ?

serkanet

Üye
hayır software uodate telefonu local moduna geçirmeden dosyaları değiştirir ama refurbish komple flash atar ne var ne yok siler sonra flashlar temiz bi şekilde

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
hayır software uodate telefonu local moduna geçirmeden dosyaları değiştirir ama refurbish komple flash atar ne var ne yok siler sonra flashlar temiz bi şekilde
pardon ben anlatamadım. Şöyle anlatayım. Refurbish tuşuna bastık. Flashlama yapılıyor. Flashlama yapılırken baglantı kopuyor ? Evet kopuyor ve telefon ölüyor.. Diğeri ise software update tuşuna bastık. Flashlama yapılıyor. Flashlama yapılırken bağlantı kopuyor ? Koparsa telefon ölürmü ?

serkanet

Üye
ölür tabi

spartuas

spartuas

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam eyw. Bu bilgiler iyi oldu. Ayrıca denerim bi ara refurbish tuşunu :) peki phoenix ile telefonu flashlarken neler telefonun ölmesine sebeb olur.. ? Kablo sökülmesi dışında mesela eksik dosya flashlamak gibi ?

ekorotti

ekorotti

Üye
biride bana yardim etse :) kac konu actim burasi guncel ve anliyorsunuz phonixden ilk mesajima bakarmisiniz ...

yavuz246

Üye
bende c7'yi yüklerken prog. hata verdi. local settingste bi dosyayı bulamamış. OK'a bastım. program kapandı. telefon bidaha açılmadı. :vur 30 tl sıkışmış.

asadas74

asadas74

Üye
bende c7'yi yüklerken prog. hata verdi. local settingste bi dosyayı bulamamış. OK'a bastım. program kapandı. telefon bidaha açılmadı. :vur 30 tl sıkışmış.

aynı programlar sende yapardın :D nev profile diyecektin sonra da open produck mu ne onu diyecen ardından rm- teleonun kodunu sececen updata diyeecen :D deat phone secenegi var

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Her zaman Refurbish ile yaparım.
Software Update ise telefonu Wireless ile güncellediğinizdeki sistemle çalışıyor.
SW Reset ise Yazılım Fabrika Ayarları oluyor telefondaki Geri Yükle özelliğinin aynısı..
Flash attım demek istiyorsanız Refurbish :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt