phoenix ile ayarları,programları kaybetmeden yazılım yükleme nasl oluyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
phoenix ile ayarları,programları kaybetmeden yazılım yükleme nasl oluyor?
herhangi bir CFW veya orjinal FW yüklerken ayarların silinmemesi ve yüklü programları kaybetmemek için nasıl bir kurulum yolu izlemeliyiz? refurbish haricinde? bilgisi olanlar anlatırsa sevinirim. örnek olarak bir cfw nin üst versiyonunu yükleyecem ama ayarların sıfırlanıp herşeyi baştan kurmak istemiyorum..hangi dosyaları kullanacağım?

ANIL

ANIL

Admin
update software ile ayarlar gitmiyor diye biliyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
birde uda harici yükleme yaparsak gitmiyordu sanırım..başka bilgisi olan?

ANIL

ANIL

Admin
evet mesela sadece rofs2 değiştirdin diyelim phoenixde sadece rofs2 bırakıp uptade ile flash atabilirsin.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
tamam. ben kullandığım cfw ye dil dosyası eklemiştim de. formatlamadan atmak istiyordum sorunsuzca..bu şekilde yapabilirim o zaman.

23palulu23

23palulu23

Üye
basina is alacaksin yok yere. Program yuklemek kac dakka surecek ki ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
en azından yarım günümü alıyor bu kadar da uğraşmayı sevmiyorum o yüzden daha kolay ve sorunsuz bir yöntemi var mı diye sordum

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Update software ile yüklü uygulamaların oyunların bazısı gidiyor babamın C7 ye o şekilde yaptım angry birdslerin tamamı silinmişti..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
yani hiçbir dosyayı uygulamayı vs kaybetmeden yükleme yöntemi yok anladığım kadarıyla..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yani hiçbir dosyayı uygulamayı vs kaybetmeden yükleme yöntemi yok anladığım kadarıyla..

Phoenix ile bilinen yöntemlerin hiçbiri dosyalara dokunmadan işlem yapmıyor.. Ancak bu programı derinlemesine kullanma bilgisi olan biri biraz araştırma sonucunda bence böyle bir yöntem bulabilir çünkü phoenix gerçekten çok gelişmiş bir program ve biz sadece %20 lik bir kısmını kullanmayı biliyoruz daha pek çok gereç var programın içinde ama neyin ne olduğunu bilen yok..

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
    Konu Sahibi
evet söylediğin gibi derinlemesine bir araştırma yapılması gerekiyor..bu konuda da bilgili üstadlara çok iş düşüyor burada :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt