Phoenix ht.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serhatoktar

serhatoktar

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix ht.
Arkadaşlar Phoenix hata veriyor neden öle

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Laptop kullan ve yüklerken antivirüs kullanma devre dışı bırak

matanist

matanist

Üye
Ne hatası veriyor ayrıca. Nerede iken hata veriyor. Hata verdiğinde telefonun o sırada ne yapıyor? Biraz ayrıntılı yazsan deneyimli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur. Ayrıca TheOrcun arkadaşın dediği gibi laptop kullanmanı şiddetle (şiddete karşı olsak da :D ) tavsiye ederim...

mucaht

Üye
ben he nekadar laptop kullansam da laptopu olmayanlar ne yapacak o zaman :D
Bide phonex'i masa üstü ile veya laptop ile kullanma arasında ne fark var onu anlayamadım.

serhatoktar

serhatoktar

Üye
    Konu Sahibi
Yüklerken trojen hatası veriyor..bide fixer ..programaı baslatırkende tekrar yükleyim diyor anlayamadım bende

erkara_64

unınstal programları vardır nette araştır..pc ye kur...sonra nokia ve phoenix ile ilgili ne varsa kaldır..pc resetle..sonra tekrardan ovi suite kur ve phoenixi kur..antivürüs programlarını devredışı bırak arkadaşım..sorunun çözülecektir..büyük bir ihtimalle virüsten kaynaklanıyor...

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
sistem geri yüklemeyi dene...dosyalarını yedekleyerek...

TheORCUN

TheORCUN

Üye
ben he nekadar laptop kullansam da laptopu olmayanlar ne yapacak o zaman :D
Bide phonex'i masa üstü ile veya laptop ile kullanma arasında ne fark var onu anlayamadım.

Laptop USB konusunda daha iyi performans verir Masaüstüne göre...

by_oguz

by_oguz

Üye
arkadaslar laptop felan önemli değil. windows 7 kullanıyorsanız yarıda hem güncelleme hemde flash kesiliyor. xp yüklü bir pc de yaparsanız tam verim alırsınız sorununuz kalmaz. ben win7 kullanıyorum kendi pc de yapamadım flashı. ama xp li bir masaüstünde hemen yaptım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...