Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Phoenix Hatası
Sponsorlu Bağlantılar
EmreSalman
Üye
Konu Sahibi
Phoenix Hatası
Arkadaşlar CFW yüklemek istiyorum 603 üme ama bu hatayı veriyor yardım edecek varmı ?
OttomaN TigeR
Üye
Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-xxx böyle olacak dosya product içinde olmadığı için görmüyor.
- - - Eklendi - - -
işletim sistemin 64 bit mi?
Esendağlı
Üye
Evet dosyaları gereken yere atmalısın(ottoman tiger in bahsettiği klasöre)
OttomaN TigeR
Üye
Hadi arkadışım cumaya yetişeceğiz cevap ver çözüm bulalım eğer 64 bit işletim sistemi kullanıyorsan indirdiğin variantlarlı; c:/Program dosyaları (x86)/Nokia/Phoenix/product/RMM-779 a kopyala.
Mad EagLe
Üye
dosyaları zaten atmış yoksa connections bölümünde rm-779 yazmaz product code yazan yanındaki 3 noktaya tıklayıp seçmesi gerekiyor ama atmamışta olabilir ama
Silinen Üye 219846
Kapalı Hesap
arkadaşım indirmiş olduğun fw dosyalarını rm-779 klasörü içerisine kopyala daha sonra phoenix in kurulu olduğu klasorde product klasorunun içerisine at daha sonra pc yeniden başlat ki sıkıntı çıkmasın... sonra aç phoenix i bağla telefonu file den seç scan product ü seç connection dan usb rm-779 u sonra flshing den gir frmwareupdate e [...] yazan kutucuktan seç rm ni belki otomatik seçilmiştir refubrish yap olsun bitsin
EmreSalman
Üye
Konu Sahibi
dosyalar doğru yerde zaten. ... ya basınca o hatayı veriyor.