Phoenix Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix Hatası

Arkadaşlar CFW yüklemek istiyorum 603 üme ama bu hatayı veriyor yardım edecek varmı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Program Files/Nokia/Phoenix/Products/RM-xxx böyle olacak dosya product içinde olmadığı için görmüyor.

- - - Eklendi - - -

işletim sistemin 64 bit mi?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet dosyaları gereken yere atmalısın(ottoman tiger in bahsettiği klasöre)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hadi arkadışım cumaya yetişeceğiz cevap ver çözüm bulalım:) eğer 64 bit işletim sistemi kullanıyorsan indirdiğin variantlarlı; c:/Program dosyaları (x86)/Nokia/Phoenix/product/RMM-779 a kopyala.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dosyaları zaten atmış yoksa connections bölümünde rm-779 yazmaz product code yazan yanındaki 3 noktaya tıklayıp seçmesi gerekiyor ama atmamışta olabilir ama :D

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
arkadaşım indirmiş olduğun fw dosyalarını rm-779 klasörü içerisine kopyala daha sonra phoenix in kurulu olduğu klasorde product klasorunun içerisine at daha sonra pc yeniden başlat ki sıkıntı çıkmasın... sonra aç phoenix i bağla telefonu file den seç scan product ü seç connection dan usb rm-779 u sonra flshing den gir frmwareupdate e [...] yazan kutucuktan seç rm ni belki otomatik seçilmiştir refubrish yap olsun bitsin :)

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
dosyalar doğru yerde zaten. ... ya basınca o hatayı veriyor.

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
o dediğin yere basınca böle yer açılıyor burdan neye tıklayıp dosya yolunu bulacam ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşım müsaitsen team ile bi bakalım.

EmreSalman

Üye
    Konu Sahibi
çok iyi olur :) ben müsaitim siz girdiğinizde özelden msj atın halledelim ?

dabbe98

Üye
birader benim phoneixte 2012 öyle ... yer çıkmıyo neden yardım lütfen

Takipçi Satın Al

Üst Alt