phoenix bilen ustalardan yardım!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
minti19

minti19

Üye
    Konu Sahibi
phoenix bilen ustalardan yardım!!!
merhaba arkadaşlar ben telefonumun versiyonunu yükseltmek için phoenix yükledim kullandıgım telefon nokia 5230 yabancı bi sitede okuduguma göre usb kabloyla sadece N82, N73, N73 ME, N95 8GB telefonlarının versiyonu yükseliyormus bu dogrumudur acaba baska telefon deneyen oldumu acil yardım????

webgezgin

Üye
slm kardeş sen phoenix i çok yanlış tanımışsın sen nokianın 5 tane modelini yazmışsın ben şuan kendi pc mde yüklü olan phoenix in telefon kodu listesinde 450 yi aşkın model var çoook eski modelden tutta n8 varıncaya kadar hepsi mevcut bence phoenix nokia kullanan birisi için veli nimettir bizzat kendim bir seferinde x6 ya yazılım güncellemesi yaparken bağlantı kopmuştu telefon komple çökmüştü hiç açılmıyordu yani kesinlikle servise gitmesi gerekiyordu ama phoenix sağolsunki beni günlerce hatta belkide haftalarca telefonsuz kalmaktan kurtardı bence her nokia kullanıcısının elinin altında mutlaka bir tane olması lazım

bu da enson sürümü ne kullanırsan kullan her zaman en son sürümü kullan (http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...-24-3-43250-2010-un-en-son-surumu-403969.html)

orhanefeorhan

Üye
arkadasım normalnokia sitesinden uplad ediyom aynı sürümü verüyo biyardım??

--------------- Ekleme ---------------

verdiyin site eror veriyo...

--------------- Ekleme ---------------

tmm site acıldı

nino4u

nino4u

Üye
Tüm n0kia m0delleri var ama s40 yok nawfirm programı ile frimwar lar var daha detaylı görürsün

bu_rakrak

bu_rakrak

Üye
arkadaşlar ben nokia 07.30u productun içine attım phoenixi açtım gerekli işlemleri yaptım ama product code diyorum şöyle bir uyarı geliyor "neither PD1.0 nor PD2.0 was found for the product , or the product cannot be identfied" ardından 3 noktalı butona tıklıyorum yazılımı göstermiyor lütfen yardıım ! :(

istanbul460

Üye
X6' ım var. Aynı problem bende de oldu. Problemi nasıl çözdün anlatabilirmisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt