• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Philips’in Android’li 4K TV Olarak İki Yeni Ürünü Tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Philips’in Android’li 4K TV Olarak İki Yeni Ürünü Tanıtıldı
Ürün yelpazesinde bulunan 4K ailesinin iki yeni ürünü olan 9100 ve 7900 ilgi çekici yenilikleri beraberinde getiriyor. Philips 9100, gerçekten çok hızlı ve akıcı bir kullanıcı deneyimi sunuyor. Bunun için ise muazzam görüntü işleme gücü ile en son teknolojiyi içeren resim iyileştirme algoritmalarını, cesur tasarımı ve dünyanın en popüler işletim sistemi Android’i bir araya getiriyor.

Philips 9100 yelpazesi, 139 cm (55 inç) ve 164 cm (65 inç) modelleri ile en seçici film tutkunlarının ihtiyaçlarını bile karşılayacak. Ödüllü Perfect Pixel Ultra HD görüntü kalitesi motoru, müthiş derinlik ve kontrasta sahip jilet gibi keskin, detaylı resimler sağlamak üzere görüntü kalitesini dijital olarak ayarlayıp optimize ediyor. Aynı zamanda, UHD olmayan içerikleri adeta Ultra HD formatında çekilmişçesine detaylı, net ve keskin şekilde görüntülemek için, Philips’in görüntü yükseltme çözümü Ultra Çözünürlük’e de sahip.

1.000Hz Perfect Motion Rate Ultra kusursuz hareket eden görüntüler sunduğundan, Philips 4k Ultra HD TV’lerde oyun oynamak veya aksiyon filmleri ve yüksek tempolu spor etkinliklerini izlemek tam bir keyif haline geliyor. Micro Dimming Pro derin siyahlara ve parlak beyazlara sahip resimleri görüntülemek için kontrastı daha da optimize ediyor.

4 yönlü Ambilight, yeni ‘Yay stand’ı ile birlikte Philips 9100’ün bir ışık halesi içinde yüzdüğü izlenimini yaratıyor. Krom yüzeyli yay stand ekranın altında açık bir kemer bırakıyor. Kusursuz bir tasarıma sahip. Ürün ayrıca , 2x15Watt’a ek olarak 50W kablosuz subwoofer sistemi ile son derece kuvvetli ses gücüne sahip.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


Philips 7900 yeni ultra ince 4k Ultra HD TV bütçesi daha kısıtlı olan, ama UHD resim kalitesi, Android ve Ambilight’tan mahrum olmak istemeyen kullanıcılar için de iyi bir seçenek. Pixel Precise Ultra HD motorunun görüntü işleme algoritmaları, kullanıcıların netlik, hareket, açıklık, renk ve kontrastı deneyimlemesine imkan vermek için her türlü resim girişini güncelliyor. 600Hz PMR Ultra, oyun oynamayı ve aksiyon filmlerini veya yüksek tempolu spor etkinliklerini izlemeyi bir keyif haline getirerek kusursuz şekilde hareket eden görüntüler sunuyor.

Android™ ile çalışan tüm Philips 4K Ultra HD TV’ler Google’ın da onay damgasını taşıyor. Bu, Google Play Store üzerinde bulunan ve TV’lerde kullanıma uygun olan tüm uygulama, hizmet ve içeriğe erişimleri olduğu anlamına geliyor.
 

Ekli dosyalar

  • Beğen
Tepkiler: CV-Aurora ve B.A.R.O.N


Üst Alt