PHILIPS Xenium X800 duvakağıdı nasıl tam ekran yapılır bilen varmı

Sponsorlu Bağlantılar

gök-türk

Üye
    Konu Sahibi
PHILIPS Xenium X800 duvakağıdı nasıl tam ekran yapılır bilen varmı
arkadaşlar mehaba bugün x800 aldım
ama netten indirdiğim x800 duvar kağıtları tam ekran olmuyor
240x480 ebat destekliyor
bi türlü beceremedim
farklı bi yolumu var ?

halilihsan

Üye
aynı sorundan bende şikayetciyim

--------------- Ekleme ---------------

400 kişi bakmış bir Allahın kulu cevap yazmamıs

halilihsan

Üye
Kardeşim ben hallettim o sorunu fotoğraflarını 240X400 boyutunda ayarla daha sonra pc den bluetooth ile telefona gönder aldıktan sonra ilet butonuna tıkla duvar kağıdı olarak ayarla diyor ve tam ekran oluyor.

Onix_EM

Üye
Gençler telefonun foto boyutları 300x500 oranında... İstedğiniz fotoyu "fotoşop" programında parçalayın cuk oturuyo.. ;)

tatanqa459

Üye
millet yhaw bnmde x800 war ama uygulama yda oyunatamıyorum nasıl halledeceğim yardm edersniz sewinirm

zorer_890

Üye
philps x800 kullanıyorum.pc den telefona bluetoothla veri aktarımı yapamıyorum bilen varsa cevap yazabilir mi?

ersinim58

ersinim58

Üye
arkadaşlar philips x800ün arta alanda yeralan sebeke ismi nasıl silinir bilen varmı..
ekranın ortasında duruyor ve hiç hoş olmuyo lütfen yardımcı olun...

red-soldiers

red-soldiers

Üye
pixresizer programından çok kolay bi şekilde boyutu 240X400 ayarlayıp atarsanız tam ekran olarak olarak oturuyor...

DeaDSoldieR

DeaDSoldieR

Üye
arkadaşlar duvar kağıtlarını ındırdıkten sonra (pc de vista var ise) resmi açin sonra üzerine sağ tıklayıp birlikte açı seçin. birlikte aç menüsünde (office 2003 serisi var ise) microsoft office picture maneger ı seçın resım menüsünden boyutlandır deyip 300x500 yapın. bn yaptım tam ekran kullanıyorum şimdi.

ugur.amca

Üye
ben de x 800 ve samsung c3510 arasında kaldım ve samsung aldım istediğim her foto yu kesiyorum ve tam ekran yapıyorum... hemde tel içinde :)

blod_35

Üye
bilgisayardan fotoshopla ayrla 240x 400 formatında sonra tlfona at

f_qwer

Üye
programla yaptım ama olmadı duvar kağıdı olarak ayarladığımda resim ortada görünüyor ve boş olan kısımları beyaz görünüyor...

Üst Alt