Phil Spencer, Xbox Scorpio'yu anlattı

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Phil Spencer, Xbox Scorpio'yu anlattı
Sony firmasının Playstation 4 Pro konsolunu piyasaya sürecek olması, bizlere 4K teknolojisini yaşatacak. Ancak Microsoft markasının en iyi konsol adı altında duyurduğu Xbox Scorpio konsolu da büyük heyecana neden olmuştu. Hatta Microsoft cephesinden Sony firmasının yeni konsolunu ezecek bazı açıklamalar gelmiş ve ortalık oldukça gerilmişti. İki büyük firmanın bu denli tatlı rekabeti, biz oyuncuların kafasını karıştırmış ve hangi konsolu almalıyız sorularını akla getirmişti. Herkesin kafası karışık iken, Xbox Scorpio tarafından bir açıklama daha geldi.



Microsoft firmasının Xbox konsolunun en başındaki isim olan Phil Spencer yaptığı bir röportajda Xbox Scorpio ile Playstation 4 Pro konsolları arasındaki farklara değindi. 2017 yılının ortalarında çıkması tahmin edilen Scorpio konsolu hakkında Spencer, ''Konsollar kesinlikle fark yaratacak rakamlardan ibaret değiller. Konsollardaki asıl önemli unsur bize göre CPU(işlemci), GPU(grafik işlemcisi) ve Ram(bellek) arasındaki dengelerin doğru kurulması. Biz yeni konsolumuzda bu dengeyi çok başarılı bir şekilde kurmayı başardık. Bizim konsolumuzu en iyisi yapan şey, denge terimini iyi anlamış olmamız.'' ifadelerine yer verdi. Yani Phil Spencer, Xbox Scorpio'nun donanımlarının tamamen dengeli olduğunu söylüyor.

Genel olarak bakıldığında donanım olarak gerçekten gözle fark edilir bir üstünlük kuran Xbox Scorpio oluyor ancak tabii ki iki konsol arasında neredeyse 1-1,5 yıllık bir fark var. Bakalım bu yaşananlardan sonra Sony tarafından bir açıklama gelecek mi bekleyip göreceğiz.

Alıntı.
 


Üst Alt