peygamber efendimiz s'a'v buyuruyor ki

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogan2112

Üye
    Konu Sahibi
peygamber efendimiz s'a'v buyuruyor ki
MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDESIDIR ONUN YARDIMINA KOŞAR , , , . . .

YA KURBANLAR BANA ŞU GARMIN navigasyon için yardımcı olacak BIR ALLAHIN KULU YOK MU ? ALLAH RIZASI IÇIN BANA Şu KONUDA YARDIM EDIN BU NAVIGASYON BANA ÇOK LAZIM OLUYOR BEN KURMASINI BILMIYORUM BANA BIR KARDEŞIM MsnDEN YADA TELEFONDAN YARDIMCI OLMASINI ISTIYORUM LÜTFEN ÇOK ACILL ALLAH IÇIN BANA YARDIM EDIN TELEFONUM N95 8GB LÜTFEN ÇOK ACILL 541 534 22 31

---------- Eklendi @ 21:04:45 ---------- Yazıldı @ 20:59:15 ----------

Ve KARDEŞLERIM ÖZEL MESAJ KUTUSU DOLMUŞ VE GALIBA TELEFONDAN SILINMIYOR HABERINIZ OLSUN MESAJ ATAN KARDEŞLERIM

---------- Eklendi @ 21:05:41 ---------- Yazıldı @ 21:04:45 ----------

Allahini seven bana yardimci olsun inşallah bekliyorum allaha emanet olun

kol@j

kol@j

Üye
telefonun marka modeli nedir
mobilden göremiyorum
ama açtığın kategoriye bakarsak galiba jar ya da jad uzantılı bir java yazılimina ihtiyacın var gibi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
... msn adresi ekle lütfen.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
hah haa konuya bak :D
Konu yanlış yerde
:d:

dogan2112

Üye
    Konu Sahibi
KARDEŞIM ALLAH RAZI OLSUN BEN SENI EKLIYORUM LAKIN ŞIMDI MOBILDEN GIRIYORUM BENIM TELEFONUM JAR TÜRÜ DOSYALARI DESTEKLIYOR bEN SENI EKLIYORUM KARDEŞIM ISTERSEN TELEFONDAN BANA ULAŞABILIRSIN DUACIN oLuRUM inşallah

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Tamam arıyorum hemen.

sublieutenant

sublieutenant

Üye

Neyi yanlış adam harita için yardım istiyor içeriği
oku bi...

yahu adam yandım ALLAH diyor sen gülüyon

madem anlıyon bir el atıver şu işe

Her ne ise ! Böyle yardım istenmez :lol
Normal olarak yazsaydı etmeyecekmiydiniz ?
Normal yazanlar yahudi mi afedersiniz?
Yardım etmek kolay, tabii
ama bunları yazmak yerine ;
Google'a ''garmin s60v3'' yazması yeterliydi
garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulumu
Konuda anlatım manlatım hepsi var, zamanında paylaşılmış değil mi?
Hepsini geçelim 'Maxicep' kullanım klavuzunda derki: Konu açmadan önce biraz araştırın.. :oke:

iyi forumlar :lol

Symbianist

Symbianist

Üye
Biri link atsa adam açmazdı herhalde. Açtığı kaçıncı konu olmuş bununla alakalı

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Her ne ise ! Böyle yardım istenmez :lol
Normal olarak yazsaydı etmeyecekmiydiniz ?
Normal yazanlar yahudi mi afedersiniz?
Yardım etmek kolay, tabii
ama bunları yazmak yerine ;
Google'a ''garmin s60v3'' yazması yeterliydi
garmin-mobile-xt-v5-00-50-kurulumu
Konuda anlatım manlatım hepsi var, zamanında paylaşılmış değil mi?
Hepsini geçelim 'Maxicep' kullanım klavuzunda derki: Konu açmadan önce biraz araştırın.. :oke:

iyi forumlar :lol
Arkadaş ile ben konuştum yapmayı denemiş yapamamış, o da biliyor zaten konuyu felan ama içinden çıkamamış yardım istiyor, Yahudilikle, hıristiyanlıkla ne alakası var gözünü sevdiğim, sen peygamber yazısını görür görmez başka bir şey düşündün galiba demek istedik.

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Biri link atsa adam açmazdı herhalde. Açtığı kaçıncı konu olmuş bununla alakalı
Şimdi sen yazdıktan sonra dikkat ettim konularına,
Zaten sen ilk konusuna yardım etmişsin ama anlatım var da yapamıyorsa elimizden ne gelir ki?
Yazsın nelerini yapamadığını,nerde kaldığını yardımcı olalım..
Anlatmak istediğim şey, ben genellikle yardım istemeden önce destek bölümünü gezerim..
Birşey araştırsam böyle konu başlıkları içinde aradığımı bulabilirmiyim acaba, siz söyleyin?

Symbianist

Symbianist

Üye
Şimdi sen yazdıktan sonra dikkat ettim konularına,
Zaten sen ilk konusuna yardım etmişsin ama anlatım var da yapamıyorsa elimizden ne gelir ki?
Yazsın nelerini yapamadığını,nerde kaldığını yardımcı olalım..
Anlatmak istediğim şey, ben genellikle yardım istemeden önce destek bölümünü gezerim..
Birşey araştırsam böyle konu başlıkları içinde aradığımı bulabilirmiyim acaba, siz söyleyin?

sana birşey demedim ki üzerine alınma. Doğru konuşuyorsun. Birincisi arkadaş sabırsız davranıyor. Dinlemiyor zannediyor ki biri Eline alıp telefonu yapacak. Yok öyle birşey. Senin de dediğin gibi biz yol gösteririz o da takıldığı yeri sorar. Ikincisi de basit bir program için dini kullanmaya gerek Yok :)

tartışmayın diye dedim öncekini

sublieutenant

sublieutenant

Üye
Hayır yahu, bende öyle alınmadım ki zaten ;)
bir ikincisi garmin sadece cepten yapılacak birşey değil,
mutlaka pc olmalı 190mb. dosya boyutu ve tam sürüm açısından..

Tartışma olarak algılamayın özür dilerim :lol

Symbianist

Symbianist

Üye
Doğru pc olmadan olmaz. Herseyi indirse bile tam sürüm olması için pc gerek. Muhtemelen onu da yapamayacaktir. Acaba açtığım konunun linkini mi versem diye düşündüm bir an ama o 650 mb . Neyse sorarsa yazarım artık.

place3461

place3461

Üye
bir program için bu kadar zahmete değmez..google eart indirin

dogan2112

Üye
    Konu Sahibi
O hangi şahis benim islamiyeti alet ettiğimi idda ediyor kardaşim islamiyet olmasaydi sende olmazdin bende olmazdim ve hazreti muhammed mustafa s'a'v olmasaydi hiç bir varlik olmazdi baki olan allah hiç bir canli yaratmaz di ben dili alet etmedim zaten çok şükür yardim istersem yardim edenin hayir ve sevap kazanmasi için allah rizasi için derim ve ben allah rizasi deyince karşi taraf allah için yardim eder ve bunun mükafatini ahirette alir onun için benim yardim istememde insan için çok faydali isteyen eder isteyen etmez allah tüm ümmeti muhammede hidayetler versin kim benim hakkimda ne düşünüyorsa allah ona bin mislini versin

Symbianist

Symbianist

Üye
Yahu dinsiz ettin bizi helal olsun

---------- Eklendi @ 23:34:04 ---------- Yazıldı @ 23:32:33 ----------

Neyse

---------- Eklendi @ 23:35:03 ---------- Yazıldı @ 23:34:04 ----------

Neyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt