Peter Answers Sorularınızı Yanıtlıyor

asam45

Üye
coşkun beni aldatıyomu

--------------- Ekleme ---------------

coşkun ne iş yapıyo

benım sonum ne olacak

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar bilen falan yok ortada.Tam bir üşkağıtcılık ( Kandırmaca ) diyebilirsiniz..Nasıl mı hemen izah edeyim ;

Sorunuzu sormadan önce soracağınız sorunun cevabını yazıyorsunuz klavyeden tabiki şaka yapacağınız kişi dikkat etmiyor buna...Daha sonra sorunuyu yazıyorsunuz. ilk önce yazdığınız sorunun cevabı orada çıkıyor..Budur yani olay.

pitti

Üye
kim var yanimda?

DiaBLoS

Admin

Arkadaşlar bilen falan yok ortada.Tam bir üşkağıtcılık ( Kandırmaca ) diyebilirsiniz..Nasıl mı hemen izah edeyim ;

Sorunuzu sormadan önce soracağınız sorunun cevabını yazıyorsunuz klavyeden tabiki şaka yapacağınız kişi dikkat etmiyor buna...Daha sonra sorunuyu yazıyorsunuz. ilk önce yazdığınız sorunun cevabı orada çıkıyor..Budur yani olay.

nası soruoz yha?offfff
cvp yazmıo kerataaa

yaa ben ona soru soramiyorum sayfayi bulamiyorum yardimci olsaniz

DiaBLoS

Admin
nası soruoz yha?offfff
cvp yazmıo kerataaa

yaa ben ona soru soramiyorum sayfayi bulamiyorum yardimci olsaniz

babamın hastalığı ne

kaderrr

Üye
meraba

nerdesiniz yok mu kimse

MLTM.TGB

Üye
ya bunu yapamadım yerdım edebilirmisin?

slm

nasıl birisin

peter sen kimsin

polat020

Üye
slm

slm sen kimsin

lovestar

Üye
Allahım ne kadar çok ciddiye alan var.uyanın gençlik hile diyoruz...sırf bunun için üye olup kaçmayın.diğer bölümlerimizide gezin...

annem su anda içerde ne yapıo

peter nerede

ben peteri istiyorumm