Pet şişe Yağdı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicolas_Anelka

Üye
    Konu Sahibi
Pet şişe Yağdı

23 bine yakın futbolseverin takip ettiği derbide Galatasaraylı taraftarlar, Tuncay'a tepki gösterdiler. Sarı-Kırmızılı taraftarlar pet şişe yağdırırken, maç öncesi de Daum'a para attılar..

Protestoyla karşılaştılar

Ali Sami Yen'de sıcak gece... Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan dev derbiyi 23 bine yakın futbolsever takip ederken yer gök inledi. Sarı-Lacivertliler zemini incelemek için sahaya çıktığında Fenerbahçeli teknik kadro ve futbolculara bozuk para atıldı. Maç içersinde ise Galatasaraylı taraftar Fenerbahçeli oyunculara pet şişe yağdırırken oyun bu nedenle zaman zaman durdu.

TUNCAY'DAN ALKIŞLI CEVAP

GALATASARAYLI taraftarlar özellikle Tuncay'ı protesto ederken kapalı tribüne de bu oyuncunun travesti kılığında bir posteri açıldı. Sarı-Kırmızılı taraftarların bu tepkisine Tuncay alkışlarla cevap vererek onları kızdırmaya çalıştı. Taraftarlar açık tribüne, "Sarıyı kirleten laciverti ancak kırmızı temizler" ve "Tarih tekerrürden ibarettir- 11 Mayıs 2005" pankartı açarak rakiplerine gönderme yaptı.

VoLo

VoLo

Üye
olaylar her derbide olduğu gibi yine olmuş.ama önemli olan turu atlayan tarafın fenerbahçe oluşu

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
hakkaten mac izlenmedi ya
taraftar cok ayip etti

Caine

Caine

Üye
kadiköyde farklımıydı?????? aynısı oldu ama maçı hakemler hiç kesmedi? çifte standartın kralını dün gece gördük kadıköyde hasan şaşın yaptığını alisamiyendede tuncay yaptı. hatta daha fazlasını...

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
kadikoydeki asy dekinin yarısı kadar bile deil di gs taraftarı olayı abarttı diyorum sadece

Caine

Caine

Üye
bende diyorum ki hakem kadıkoyde aynısı yapıldıgı halde macı kesmediği icin sen oyle düsünüyorsun ama daha fazlası yapıldı. dun de hakem her seyde cat pat macı kesdi. nedennnnnnn? cunku alisamiyennnnnnn

Roy

Roy

Üye
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Mar 23 2006, 11&#58;29 PM) [post=303342]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende diyorum ki hakem kadıkoyde aynısı yapıldıgı halde macı kesmediği icin sen oyle düsünüyorsun ama daha fazlası yapıldı. dun de hakem her seyde cat pat macı kesdi. nedennnnnnn? cunku alisamiyennnnnnn
[/b][/quote]
iki maçında kasedini edinip seyret istersen,aradaki farkı *belki* ayırt edebilirsin...

Caine

Caine

Üye
<div class='quotetop'>(Roy &#064; Mar 23 2006, 11&#58;41 PM) [post=303351]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Caine &#064; Mar 23 2006, 11&#58;29 PM) [post=303342]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
iki maçında kasedini edinip seyret istersen,aradaki farkı *belki* ayırt edebilirsin...
[/b][/quote]

merak etme sen. ben kasetleri değilde bizzat canlı izlemişim biriyim. dert etme

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bende canlı izlemişin biriyim hem iki maçta Dev Plazma TV&#39;de belki büyük olduğunda daha farklı olabilir ama sen Kadıköyde aynısı yapıldı diyorsan söyleyecek lafım yok.&#33;&#33;&#33;&#33;

FrontmaN

FrontmaN

Üye
Galatasaray mutlaka ceza almalı.

Caine

Caine

Üye
fener 2,5 milyar gibi bir ceza aldı. tutuyorsa gs&#39;nin sahasını 2 mac kapatsınlarda bi görelim. yiyip kapatan adama delikanlı derim ve helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...