Pesin Özellikleri ve Fifa ile Arasındaki Bazı Farkları ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

L2+sağ analog ile çalım atabilirsin.
Amatör olduğun burdan belli oldu. O çalımlar sadece havasına. Asıl çalımlar r2 ile atılıyor. İstediğiniz adamla benim kalemden karşı kalaeye kadar gidebilirim. Hertürlü....

Amatör olduğun burdan belli oldu. O çalımlar sadece havasına. Asıl çalımlar r2 ile atılıyor. İstediğiniz adamla benim kalemden karşı kalaeye kadar gidebilirim. Hertürlü....

FIFA'dan bahsediyorum. Ayrıca artırlik yapma, karşıya kadar gidemezsin. En azından bana karşı

Türe

Üye
Pes te alayina giderim

Konu Sahibi
Pes te alayina giderim
Okadar emin olma. %100 iddialı olduğum 3 oyun var : Half Life 1 de bootbox mapı , Counter striketa poolday (1vs2 lerde dahi rahatım) , pes 2012 (Top ronaldoya veya dimariaya gelmesin...)

bende arkadaşla her gün real-napoli takılırız (napoli benim) ronalddonun kayarak adam geçmesi çok ağrıma gidiyor defans bir anda bomboş oluyor ronaldo iki çalımla gol ayıptır ya ama bende lavezzi ile diziyorum ha

gerçekten pes13 süper olmuş

lolaman

Üye
Ağa fifa için yazın internete youtube a FİFA 2012 tricks diye çalımların nasıl atıldığı bir bir çıkıyor ben zaten biliyorum çoğunu elastico en güzelleri bide drag back fake var bide juggernout mu ne var o zor biraz ama maçta işe yaramıyo zaten

ANIL

Admin
en güzel merlin özetlemiş ''13, 12'den büyük değil miydi?''

Konu Sahibi

FIFA'dan bahsediyorum. Ayrıca artırlik yapma, karşıya kadar gidemezsin. En azından bana karşı
Tamam ya ne kızıyorsun Ayrıca ronaldoyla karşıya kadar giderim. Cidden diyorum. Çünkü karşısına 120 lik adam bile koysan kayıp geçiyor. Ben peste hep oyun hatalarını , açıklarını bularak oyunu kazanıorm. Nerde bi mantıksızlık var o açıktan giriyorum . Mesela belli noktalarda adamın ayağını kırsan bile faul vermior. Mesela belli noktalardan nasıl vurursan vur illa gol oluyor. Ben pes oyununa futbolumsu değil daha sistematik , hackerimsi bakıoyorum...

- - - Eklendi - - -

buluşalım bi gün. Kapışın
Nezaman nerde

Süleyman'la anlaşın bana da haber verin

- - - Eklendi - - -

Alayına gitme alayı senin ayağına gelsin

Türe

Üye
Ronaldo ya da messi'yle belki giderim ama iddaam yok. Ben uzun pasları severim. Takım oyununu.

Türe

Üye
Evet furkan herşey fifa'da hey Allah'ım.

Tepkiler: HacKLess
    Konu Sahibi
Ronaldo ya da messi'yle belki giderim ama iddaam yok. Ben uzun pasları severim. Takım oyununu.
Ben ikisi karışık severim. Bi raundda ronaldo gömerim dier raundda akıl almaz yukardan paslar veririm. Akıl almazdan kastım çok saçma ara paslar yaparım ( Önceki yazımda oyunları mantığa göre değil oyunun açığına göre oynadığımı söylemiştim ) işte bu oyunun açığına göre oynamak beni halflife cs ve pes te çok güçlü olmama sebep oluyor

Türe

Üye

Pas akışı barça'da iyi ama hız konusu real'de

uzeyir90

Üye
güzel bi açıklama olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...