pes12 fifa 12

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fullwar

fullwar

Üye
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu konu hâlâ ölmedi mi :ehe

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Konuyu dağıtayım mı?

Yaptım bile :d:

----

Modern Warfare 3 grafik olarak mükemmel olmasa da Battlefield 3'ü 8 e katlamış gibi görünüyor. Bugün bitirdim, kendimi savaşta gibi hissettim :D

fullwar

fullwar

Üye
Konuyu dağıtayım mı?

Yaptım bile :d:

----

Modern Warfare 3 grafik olarak mükemmel olmasa da Battlefield 3'ü 8 e katlamış gibi görünüyor. Bugün bitirdim, kendimi savaşta gibi hissettim :D

O zaman BF3'te bir el Grand Bazaar atalım. El sonunda askere yazılmak istersen karışmam. :)

India

India

Üye
aslında böyle oyunlarda gerçekteki gibi bir canın olacak bir kere vuruldunmu oyun kendini kapatıp pcden silecek

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
​

hemen de konuyu dağıtmaya meyillisiniz. :ehe

Konu geri gelsin.

:D

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
BF3 te Fifa 2012 gibi kasıyor :ehe. O yüzden oynamadım :d: Adam gibi oyun varsa o da CODMW3 tür :ok2:. Adamlar yaptıklarına değer veriyor, kullanıcılarına değer veriyor, AMD Radeon HD6990 2GB, Core i7, 16GB ram isteyen bir oyun yapmıyorlar :oke:

India

India

Üye
bence yapsalar daha iyi çünkü call of duty gibi bir oyunu bf3'teki gibi veya daha yüksek grafiklerde oynamak ... of bee

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben bu oyun işinde çok bulunmadığım için PES alayım bakalım dedim üstelik ps3 almışken ne oynayacan derken.Oyun gerçekçiliği bana daha güzel geliyor arkadaşıda alıştırdım koca adamlar neredeyse 7 saat kesintisiz oynadığımızı bilirim :).PES 2012 derim kısacası

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ben bu oyun işinde çok bulunmadığım için PES alayım bakalım dedim üstelik ps3 almışken ne oynayacan derken.Oyun gerçekçiliği bana daha güzel geliyor arkadaşıda alıştırdım koca adamlar neredeyse 7 saat kesintisiz oynadığımızı bilirim :).PES 2012 derim kısacası

Konumuz artık CODMW3 vs. BF3 :ehe. Arkadaş kendisi istedi :d:

Düşüncenize gelirsek; PS3 versiyonunda grafikler biraz daha kısılmıştır konsol rahat oynatsın diye. Bu haliyle bile sizi bağlıyorsa demekki PES12 başarmış :oke:

fullwar

fullwar

Üye
Konumuz artık CODMW3 vs. BF3 :ehe. Arkadaş kendisi istedi :d:

Düşüncenize gelirsek; PS3 versiyonunda grafikler biraz daha kısılmıştır konsol rahat oynatsın diye. Bu haliyle bile sizi bağlıyorsa demekki PES12 başarmış :oke:

Konuyu o zaman iyice dağıtayım. :) Killzone 3'te deli oyundu. Bak Crysis 2'de (türkçe küfür edilen tek oyun :)) var.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
en iyisi başlığı değiştireyim :ehe

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Başlığı değişmeyelim konuyu kilitleyelim en iyisi bukadar yeterli diye düşünüyorum arkadaşlar. Yeni konu açmak isterseniz önünüz açık ancak karşılıkla gereksiz mesajlara yer vermeden tıpkı bu konuda olduğu gibi devam edersiniz :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt