lolaman
Üye
Robot gibi seviniyor derken iyiydi şimdi neden şaşırdınSevincin bile kontrolü var ya hey Allahım![]()

Robot gibi seviniyor derken iyiydi şimdi neden şaşırdınSevincin bile kontrolü var ya hey Allahım![]()

Fifa 11 itibarı ile oynamaya devam ediyorum...
Pes oynayanlar sadece eğlence amaçlı oynuyorlar...
Grafikler kötü atmosfer yok oynanabilirlikte iyi değil bana göre...
İşte tespit bu pro ya gel

Şimdi aklıma geldi seyirciler karton gibiydi onu halletmişlermi fifa 13 veya pes 13 de![]()

hala aynı şekilde dümdüz bakmıyolarmı ?
ikisinde de karton gibi değil ki.![]()
ps3 de nostalji yapıp 2010 açtık kuzenle seyirciler dümdüz bakıyo hiç sağa sola dönüp konuşma yok gol olsa da olmasada aynı bakıyolar
pes 12 de seyirciler berbat ama fifa da dikkat etmedim
hiç atkı sallamıyolar fifa 2013 de atkı sallasalar maçta süper olur meksika dalgası falan 
cıkps3 de nostalji yapıp 2010 açtık kuzenle seyirciler dümdüz bakıyo hiç sağa sola dönüp konuşma yok gol olsa da olmasada aynı bakıyolarhiç atkı sallamıyolar fifa 2013 de atkı sallasalar maçta süper olur meksika dalgası falan
![]()

Süleyman abi öyle demiyo

FIFA'da sesler zaten muhteşem. Görüntü de gelirse çok güzel olur.
meksika güzel fikir![]()
Süleyman abi öyle demiyo![]()
Ağa aslında 3 5 tane fanatik koysalar süper olur diyelim karşı takıma 3 sayı veya 5 sayı fark attın maçın bitimine 10 dk kala 3 4 taraftar sahaya girse süper olur
PES için o kadarı bana yeter. Daha defans yok taraftar mı olacak. PES'tekiler taraftar değil seyirci

Ağa aslında 3 5 tane fanatik koysalar süper olur diyelim karşı takıma 3 sayı veya 5 sayı fark attın maçın bitimine 10 dk kala 3 4 taraftar sahaya girse süper olur![]()
PES için o kadarı bana yeter. Daha defans yok taraftar mı olacak. PES'tekiler taraftar değil seyirci

pes 2013 te o seyirciler gitmiş yerine holiganlar gelmiş merak etme![]()

Uhuuuuh sen nediyorusnPes'te türkçe spikerle gelen bağırma sesleri şahane
Tabikide şahane... Bide fifaya bak peeeh....
Uhuuuuh sen nediyorusnTabikide şahane... Bide fifaya bak peeeh....

Uhuuuuh sen nediyorusnTabikide şahane... Bide fifaya bak peeeh....
Ben coşkuyu seviyorum o yüzden Pes'teki bağrmalar hem daha gerçekçi hem coşturucu![]()
bari bunda yapmayın. Ses konusunda PES 0
![]()
bari bunda yapmayın. Ses konusunda PES 0