OttomaN TigeR
Üye
Herkesin tuttuğu kendine yani
verdik abi. Herkes kendi oyununu oynayacak

- - - Eklendi - - -
Ben de pes olduğu kanaatindeydim...
Karar verilmiştir abi. Pes![]()

Herkesin tuttuğu kendine yani
verdik abi. Herkes kendi oyununu oynayacak

Ben de pes olduğu kanaatindeydim...

Oh olsun siz atamıyorsunuz ya işte...Tabiiki fifa pes kadar sacma bi oyun gormedim orta sahadan gol atiyosun :/

Oh olsun siz atamıyorsunuz ya işte...![]()

Belki bu yüzden PES'i seviyorum,Fazla abarti iyi degil iki sene once Ps2 im vardi gidiyim bi pes alayim dedim oyunu bi actm barcelona editlenmis defanstan bi vuruyo gol![]()
Tabi abartısı yok değil Ömer...
Birde bana göre pes daha iyi diyenler çok yanlış düşünüyorlar, sana göre bana göresi yok bu işin, pesi daha çok beğeniyorum diyebilir fakat daha iyi diyemez, tüm oyun inceleme sitelerinde editörler fifayı tavsiye ediyorlar pes'in adını anan yok
Daha öncede bir konuda yazdım tekrar yazıyorum pes arcade bir oyundur yani basit fifa ise gerçek futbol simulasyonudur.Pes daha iyidirPesteki takımlar lisanslı bile değil illegal bir oyun oynuyorsunuzBirde bana göre pes daha iyi diyenler çok yanlış düşünüyorlar, sana göre bana göresi yok bu işin, pesi daha çok beğeniyorum diyebilir fakat daha iyi diyemez, tüm oyun inceleme sitelerinde editörler fifayı tavsiye ediyorlar pes'in adını anan yok
Daha öncede bir konuda yazdım tekrar yazıyorum pes arcade bir oyundur yani basit fifa ise gerçek futbol simulasyonudur.

herkes kendi oyununu oynasınPesteki takımlar lisanslı bile değil illegal bir oyun oynuyorsunuz![]()

PES etmek yok İsmail.
Pes daha iyidir![]()

PES etmke yok abi
PES etmek yok İsmail.![]()
Bu savaşta sende varsan ben birlikleri toplayıp geliyorum

Fazla abarti iyi degil iki sene once Ps2 im vardi gidiyim bi pes alayim dedim oyunu bi actm barcelona editlenmis defanstan bi vuruyo gol![]()

PES in en büyük artısı yüzlerin gerçege çok ama çok yakın olması bunu iyi yapıyor adamlar Fifa'nın artılarıda vardır ama hiç oynamadım bilmedigim için birşey söylemem yalnış olur. PES 2013 demosunu bsc.com video incelemesini izledim iyi bir incelemeydi...Fifa bu işe pes ten sonra girdi ve dünya çapında daha çok tutuyorlar türkiye genelinde ise pes daha yaygın denilebilir...
şuan için PES diyorum ilerde bir gün Fifada olur her ikiside olur ben arkadaşımla maç yaparken attıgım golden zevk aldıktan sonra gerisi hikâye...
yapma azizim. FIFA 90'lardan beri var. PES dediğin 2003'te çıkmaya başladı

ben bsc de duydum la Fifa nın daha sonra çıktıgını ama PES daha eski olması lazım bir bakayım yav![]()
yanlış duymuşsun. Günümüzde PES daha erken satışa çıkıyor onu kastetmis olabilirler
FİFA 95 de çıkmış PES'i bulamadım![]()