bin dosyasını düzenleyecek bir program bulamadım. 3 . 4 tane program indirdim hiç biri düzenleyemedim. Güzel program bilen varsa söylesin ben 2015 kadrolarını yaparım
pcde 3 tane indirip sildim hatırlamıyorumne programı denedin ?

Evet bilgisayar için dosyayı açmak için program lazımbilgisayar için mi ?
main.bin içinde isimler var bilgisayarla açıp o isimleri güçleri vs lerini yeni takımına kes yapıştır yap
Bu arada mobil için çok yönlü bir hex editör varsa link atın
akşam denerim su an çalıştığım için mobildeyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şunu dene bi

akşam denerim su an çalıştığım için mobildeyim

database değil binary dosyasıhex editörlere gerek yokyukarda yazdım bu dosya sql dosyası, database editörleri ile yapılır
dediğin gibi içinde çok veri bulunduruyorbin dosyasını çoğu uygulama açar örneğin x plore ama her proğram düzenleme yapmazbinary dosyası olsaydı SQL uygulaması ile açılmazdıdeneyip yorum yazıyorum
![]()

Bilgisayar var mı senin neyle deniyosunorda arama yaparak isimleri bulup uygun takıma yapıştır çalışırsa tamamdır
bin dosyasını çoğu uygulama açar örneğin x plore ama her proğram düzenleme yapmaz![]()
İndirmeye çalışırken Bad Gateway hatası verdi. Akşam tekrar indirmeye çalışırım. Sorun sitede değil benim internette.
SQL nin linkini atar mısın bakıyım bibinary dosyası olsaydı SQL uygulaması ile açılmazdıdeneyip yorum yazıyorum
![]()
teşekkürlerneyse kolay gelsin![]()

yeni lig vs biz neden yapamayalım.. Ama heralde rahat iki ayını harcamıştıroda insan bizdeİyi ama başkasa yapmış bunu kardeş
İyi ama başkası yapmış bunu kardeş![]()