Spor PES 2014 HD symbian^3

Sponsorlu Bağlantılar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hack yoksa konudaki anlatımı da yapamayacaksın zaten, rompatcher den open4all yamasını aktif ederek private klasörüne erişip kopyalayabilirsin

• Beğen
Tepkiler: fuckerbunny

fuckerbunny

Üye
mars259

mars259

Üye
hemen hackle telefonunu pişman olmayacağın tek mod diyebiliriz ben hiç pişman değilim

nokia 603

Üye
hocam ben oyunu f ye yani hafiza kartina kurdum e de private var ama bos nasil yapacagim
hocam ben pesi hafiza kartina kurdum e de private var ama hicbir sey yok nasil yapacagum

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben oyunu f ye yani hafiza kartina kurdum e de private var ama bos nasil yapacagim
hocam ben pesi hafiza kartina kurdum e de private var ama hicbir sey yok nasil yapacagum
Kardeşim x plore kullan madem f ye kurdun aynı işlemi orda yap aynısı olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: nokia 603

nokia 603

Üye
Edit:Hack gerekiyor rompatcherdan yamalari aktif ettim

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
aynen
Arkadaşlar bu arada kadroları 15 e güncelleyecek biri yokmu

nokia 603

Üye
hocam bence 2015 de yapin

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız bi hatırlatma yapayım oyunu ben yapmadım ama uğraşınca yapılıyormuş demekki bilgisayarı olan bi arkadaş yapsa on numara olur

azattt

azattt

Üye
söz vermeyeyim ama pazar günü yapmaya çalışırım arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Raso66
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Acaba arka planı da değiştiremez miyiz??

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
Metin MF

Metin MF

Üye
Android için bir anlatım buldum symbiana uyarladım ilgilenen varsa buyursun benim zamanım yok :( Buyrun anlatım:

SQLite.Expert.Professional.3.4.2.2211.Portable (önce bunu indirin)

How to edit and update: Open main.bin from E:/Private/20038980/database with SQLite.Expert.Professional.3.4.2.2211.Portable and replace the teams and players names,hair types, colors and skin color,emblems and kits png images (like pes 2013 kits,see rezolution after extract one png image).

Son düzenleme:
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
evet mani.bin dosyası aslında main.db miş yani database dosyası, iyi kalitede olan SQL uygulamaları ile bu dosyayı açıp içerisinde oyuncular, isimleri, güçleri, tipleri, takımları değiştirilebilmekte, boş zamanı olan varsa bakabilir çünkü 8312 satır veri var :)

mars259

mars259

Üye
lütfen biri 2015 e uyarlasın şunu ya benim pc yok maalesef

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarı olan bi arkadaş yapsın artık :)

mars259

mars259

Üye
hiç mi pc si olan yok ya rütbeli kişiler bi el atın sevabına

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
pek kimsenin uğraşacağını sanmıyorum zor iş :)
biz güzel güzel oynuyoz ama bu oyun ne çabayla gelmiştir buraya yinede yapan çıkar inşallah

mars259

mars259

Üye
inşallah

Üst Alt